De la altii: Ce trebuie sa stii despre Fabrica de Firme

Fabrica de Firme este o companie ce se va ocupa de absolut orice tine de infiintarea, administratia sau contabilitatea firmei tale. Echipa este formata din consultanti bine pregatiti, cu o experienta de peste 10 ani si cu peste 10000 de firme infiintate. Contra unui onorariu modic, in care intra si taxele catre diverse institutii, echipa te poate ajuta cu acte necesare infiintare firma SRL, SRL D, PFA, SA, SRL D sau ONG.

De exemplu, pentru infiintare SRL D, viitorul client trebuie sa puna la dispozitia echipei de consilieri urmatoarele documente:

  1. 3 variante de denumire pentru societatea ce va fi infiintata;

  2. Cartea de identitate a administratorului si, dupa caz, a asociatilor;

  3. Copie de pe dovada de aproprietate a viitorului sediu social (adica un cotract de vanzare-cumparare, donatie, certificat de mostenitor, contract de inchiriere cu avizul Administratiei Financiare precum si, in cazul in care sediul este la bloc, acordul vecinilor cu pereti comuni)

  4. Cartea de identitate a proprietarului sediului social.

Pe langa acestea se vor achita onorariul si taxele, in functie de numarul de asociati.

De asemenea, serviciile celor de la Fabrica de Firme sunt si pentru cei care au deja societati. Printre acestea se numara anumite modificari cum ar fi: schimbare sediu social, suspendare activitate, modificare obiect principal de activitate, autorizare activitati, recodificare CAEN, actualizare date de identificare si multe altele.

Alte servicii oferite de echipa sunt cele de contabilitate ( evidenta contabila, salarizare, ridicare registre obligatorii etc.), inregistrari OSIM (inregistrare marca, reinoire marca, inregistrare brevete, comercializare brevete si marci) si servicii juridice conexe (litigii civile si comerciale, consultanta juridica, insolventa, recuperari creante).

Echipa de la Fabrica de fime, va raspunde prompt solicitarilor fiecarui client, tratand fiecare caz in parte cu maxima seriozitate.

Cei care apeleaza la serviciile Fabricii de Firme sunt constineti de faptul ca timpul este pretios si a alerga dupa documente si aprobari poate fi extrem de obositor si stresant. De asemenea, a apela la consultantii de aici, nu numai ca ii va scuti de tot acest stres, dar vor avea garantia ca documentele vor fi in ordine de la bun inceput. Asta pentru ca, inainte de a depune dosarul, consilierul care se va ocupa de client, se va asigura ca nu lipseste nimic. Pe langa depunere, consilierul se va ocupa si de ridicarea lui la termenul stabilit precum si inmanarea acestuia catre client.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !