De la altii: Cartile de dragoste – un cadou perfect de Valentine’s Day

Cartile de dragoste – un cadou perfect de Valentine’s Day

 

Lunile februarie si martie sunt considerate a fi lunile indragostitilor. Zile precum Valentine’s Day, Dragobetele, 1 Martie si 8 Martie sunt principalele preocupari ale indragostitilor si nu numai. Totusi aceasta nu este o perioada prea placuta pentru barbati deoarece din cate bine stim, nu prea se pricep la cadouri. Astfel in randurile urmatoare vom incerca sa va convingem faptul ca o carte de dragoste poate fi cel mai bun cadou pentru Valentine’s Day.

Nu sunt deloc scumpe

Un roman de dragoste nu costa mai mult de 40-50 de lei ci pretul mediu a unei astfel de carti este de aproximativ 25 de lei. Stiu ca nu trebuie sa ne uitam la bani si ca gestul conteaza cel mai mult insa exista inca foarte multe persoane care tin cont si de acest aspect astfel incat trebuia mentionat si faptul ca pretul unui astfel de cadou nu este mare.

Este un gest romantic

Cu totii citim carti de dragoste deoarece ne place sa traim o frumoasa poveste de dragoste alaturi de personajele din carte. Poate ca flori ii oferim tot timpul astfel incat acest gest nu mai este la fel de romantic precum era la inceput si astfel o carte frumoasa de dragoste cu final fericit poate fi cea mai buna alegere.

cartile de dragoste

Faci imagine buna

Chiar daca putine femei recunosc acest lucru, acestea iubesc barbatii care citesc. In general, barbatii care citesc carti dau dovada de inteligenta si de faptul ca au fost bine crescuti. Oferirea unei carti de dragoste cu siguranta ar impresiona-o pe iubita ta si totodata tu ai castiga o imagine mai buna in fata acesteia.

O carte nu se ofileste

Multe persoane aleg sa cumpere flori sau ciocolata in aceste zile. Florile se ofilesc deoarece asa este normal iar ciocolata se mananca. Astfel nu mai ramane decat amintirea. In schimb, o carte va ramane mereu in biblioteca si astfel de fiecare data cand o va vedea isi va aminti de acel Valentine’s Day. Totodata un mesaj romantic scris pe un semn de carte ar putea intensifica bucuria prietenei tale.

O carte este o surpriza placuta

Este foarte important sa stii sa oferi un cadou. Cu siguranta majoritatea femeilor se asteapta ca de Valentine`s Day sa primeasca flori sau ciocolata, insa nu cred ca se asteapta cineva sa primeasca un roman de dragoste. Astfel aceasta ar fi o metoda foarte bine de a face o surpriza placuta.

Asadar, daca esti una din persoanele care nu stiu ce cadou sa faca de Valentine`s Day atunci iti recomand sa te gandesti si la cartile de dragoste deoarece sunt in tema cu evenimentul.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !