De la altii: Caracteristicile proiectului de casa pot fi personalizate cu Smarthomeconcept

proiecte casa

Constructia unei locuinte da batai de cap fiecaruia dintre noi. Fie ca avem deja o idee sau nu, alegerile si expunerea ideilor pe care le detinem nu sunt lucruri tocmai usoare. Cu totii ne dorim ca rezultatul final sa fie unul care sa depaseasca asteptarile, dar sa respecte ideile expuse de noi.

Firmele de pe piata de profil vin cu oferte pentru orice tip de proiect dorit. Insa nu toate ofera pe deplin servicii de inalta calitate asa cum ne dorim. O firma de care avem nevoie este una ce se recomanda prin profesionalism, atentie asupra tuturor detaliilor, dar si prin seriozitatea de care intreaga echipa a acesteia da dovada.

Smarthomeconcept este cea care respecta toate cerintele de mai sus. Echipa este formata din arhitecti, ingineri, verificatori si experti tehnici cu atestat MLPTL si o lunga experienta in spate. Pasiunea comuna pentru constructii i-a adunat in grupul ce formeaza Smarthomeconcept, iar asta se reflecta in tot ceea ce fac.

Un avantaj pe care il are aceasta echipa se refera la felul in care imbina un concept architectural deosebit cu solutii tehnice inovative. Functionarea optima a intregului spatiu prin compartimentare adecvata, consumul ideal de materiale, dar si folosirea unei cantitati de energie electrica mica, sunt principiile pe care le respecta ori de cate ori genereaza un nou proiect de casa.

 

Formatul 3D – mod de prezentare al proiectului de casa necesar pentru o alegere inspirata

 

Pentru ca deciziile privind aspectul, dar si intregul spatiu pe care il dedicam constructiei nu sunt simple, Smarthomeconcept pune la dispozitie pe platforma online un catalog de case. Odata proiectul dorit ales, acesta va fi prezentat in format 3D. Imaginile sunt realiste, detaliile clare, ne vor ajuta enorm sa vizualizam felul in care locuinta va arata in final. Cat despre toate aceste aspect, orice proiect prezent in catalog se poate modifica in functie de dorinte: se pot mari sau micsora suprafetele incaperilor, se poate recompartimenta spatiul interior, se poate adauga un garaj sau un subsol, dar si exista si alte optiuni.

In ultimul timp se opteaza pentru case mici, la curte, ce vin insotite de o multitudine de avantaje. Concepute intr-un mod practic combinate cu cel util, aceste  proiecte de case mici cu mansarda de la Smarthomeconcept corespund atat preferintelor si stilurilor personale, cat si bugetului dupa care organizam totul: un spatiu redus, dar util reprezinta un prim pas spre scaderea costurilor necesare constructiei. Casele cu mansarda sunt alegerile potrivite atunci cand dorim sa ne folosim de tot spatiul disponibil, pe inaltime. Indiferent ca aceasta va fi conceputa doar pentru relaxare sau va fi locuibila, detaliile aceste se vor lua in vedere in cadrul proiectului. Daca dorim ca mansarda sa nu lipseasca din spatiul compact, proiectele sun menite sa acopere nevoile si cerintele oricui.

Tot in cadrul platoformei online, regasim un filtru de cautare al proiectelor de casa dupa caracteristicile alese de noi. Daca apar neclaritati exista o casetuta de chat in care un operator este mereu online pentru a ne lamuri cu privire la fiecare neclaritate in parte.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !