De la altii: Banii pentru fericire?

Banii pentru fericire

 

Primesc pe adresa de contact a blogului meu urmatorul articol. Mi se pare interesant de DAT MAI DEPARTE (share-uitul e un cuvant care-mi displace):

De ce unii aleg sa isi sacrifice fericirea, nu stiu, insa ceea ce nu voi intelege vreodata, este de ce lumea ia decizii in conditii de stres. De ce? De ce ne enervam asa de mult? De ce? De ce suntem mai tot timpul suparati, abaturi de datorii si griji? De ce sa nu ne traim viata asa cum trebuie? De ce alegem sa fim mereu abatuti, sa ne gandim la imprumuturile bancare neachitate sau la job? De ce ne gandim la ele din moment ce orice problema are si o rezolvare? De exemplu, am avut doua constinte care acum sunt plecate in Germania. Recunosc, nici eu n-am fost destept la scoala, n-am avut note de 10 pe linie, insa am incercat cat de cat sa fiu la mijloc. Cunostintele mele aveau 10 pe linie in facultate, iar apoi, s-au angajat in Germania. Dupa cativa ani de munca au revenit in Romania unde si-au facut casa asa cum au vrut-o, insa si cu o sustinere bancara. O sustinere bancara pe care n-a mai putut s-o plateasca. Ceea ce ma mira un pic. In orice caz, au ajuns ingropati in datorii si se tot plangeau si nu stiau ce sa faca. Mi-am amintit ca salvarea lor sunt aceste credite bancare de nevoi personale. Au facut oamenii linsitit doua credite si si-au salvat averea. Creditele bancare sunt facute pe o dobanda mica, iar in loc sa plateasca 1.500 lei la banca, platesc 3 caredite la 800 lei.

Banii pentru fericire – articol primit pe adresa contact arond emilcalinescu.eu. Poti trimite si tu un articol de-al tau, pe care eu il voi publica. Astept articolasele voastre si cat de curand voi da startul unui nou maraton de articole gazduite. Anunt tema cat de curand. Salutari blogosferice tuturor!

Comments

comments

One thought on “De la altii: Banii pentru fericire?

  1. Pingback: De la altii: Banii pentru fericire?Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !