De la altii: Aspiratoare pentru o casa mereu curata

 

Aparatele casnice pe care le folosim zilnic, uneltele pe care le utilizam ca sa ne fie mai usor, au devenit o parte a vietii noastre, extensii ale noastre. Cum am trai fara aceste aparate? Cum am tine o casa curata fara un aspirator performant? Exista intotdeauna, desigur, optiunea maturii, la fel cum faceau bunicii nostri, insa pentru o curatenie desavarsita aceasta nu este de ajuns. Fiecare casa are, si trebuie sa aiba, un aspirator performant pentru a pastra totul curat. Aspiratoare gasesti la Selgros Targu Mures  si la toate celelalte magazine Selgros din tara.

Multe dintre aparatele casnice pe care le folosim zi de zi au un impact urias asupra modului cum facem anumite lucruri, fie ca vorbim de gatit, tinut mancarea la rece sau de curatat. Casa noastra este imaginea noastra, o casa plina de praf cu covoare murdare da o imagine negativa proprietarului. Din aceasta cauza, orice gospodarie are un aspirator.

In viata cotidiana majoritatea dintre noi suntem ocupati cu munca si cu alte lucruri, si acest fapt e valabil de multa vreme. Din aceasta cauza, am facut eforturi deosebite pentru a inventa diverse aparate care sa ne faca munca mai usoara, mai rapida si mai eficienta. Primul aspirator a fost inventat de omul de stiinta Daniel Hess in 1860 sub numele de “maturator”. Acel aparat avea o perie rotativa si un mecanism complicat de furtunuri care genera absortia prafului si a mizeriei. Aspiratorul de astazi este un aparat care foloseste o pompa de aer care creeaza un vid partial pentru a absorbi praful si mizeria. Acestea sunt colectate intr-un sac care poate fi golit usor de catre utilizator.

Aspiratoarele vin in diferite forme si cu diferite specificatii, exista mai multe tipuri, o intreaga gama. Sunt aspiratoare cu diferite puteri de absortie de la 1200 W la 2400 W, aspiratoare cu sac, cu recipient si filtrare sau cu spalare. Indiferent de dorintele tale, fie ca doresti un aspirator cu o putere de tragere mai mare, sau un aspirator mai micut, sau poate unul cu apa, pentru curatenia casei tale la Selgros Targu Mures gasesti o gama larga de aspiratoare!

Selgros Targu Mures

Produse alimentare si nealimentare

Comuna Ernei, nr. 591, Mures

Tel: 0265205000

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !