De la altii: Agrafa Print – tipografie in Bucuresti

Agrafa Print – tipografie in Bucuresti

Bucurestiul este cel mai mare oras din tara, precum si capitala Romaniei, deci implicit locul unde gasesti o multime de firme si corporatii. Un oras mare, cu multe nevoi si multe cereri. Cand vine vorba de tipografii in Bucuresti, oferta poate fi bogata, insa nu neaparat si calitativa. Tipografiile ofera servicii atat pentru companii, dar si pentru indivizi. De la o tipografie vrei o gama larga de servicii, produse de calitate si promptitudine. Printre cele foarte multe tipografii din Bucuresti gasesti si pe Agrafa.ro, desi acestia lucreaza la nivel national.

Agrafa LOGO

Agrafa Print Services ofera diverse modele de tiparituri si imprimari digitale, o calitate ireprosabila pe o multime de tipuri de materiale. Serviciile oferite de Agrafa print sunt atat de imprimari cat si cele de tipar digital. Carti de vizita, ecusoane, produse personalizabile, pana la companii complexe de direct mailing, acestea sunt lucrurile pe care pot sa ti le ofere Agrafa Print. Daca nu ai gata un fisier pregatit pentru tipar, cei de la Agrafa pot sa te ajute si in realizarea conceptiei grafice, sau pentru finisarea sa. Printre serviciile oferite de Agrafa sunt: consultanta, tipar digital, finisari si inobilari, imprimari pentru diverse obiecte promotionale, pixuri, stick-uri brichete, imprimari de tip folie si holografice, decupari autocolat folosid cutting plotter profesionist etc.

Cand vine vorba de tipografe in Bucuresti Agrafa Print iti vine in ajutor, servicii profesioniste si o istorie bogata. Printre cei care au avut incredere in serviciile Agrafa Print se numara: Cat Music, Cosmote, Bancpost, Digi 24, Ferrari Rossa, Kanal D, Radiocom, RCS &RDS, Romtelecom, Star Foods etc. Urmeaza-le exemplul, viziteaza site-ul agrafa.ro si vezi ce pot sa faca pentru tine.


Agrafa Print – tipografie in Bucuresti – articol venit pe adresa contact arond emilcalinescu punct eu. Daca doresti ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa trimiti un email pe aceasta adresa. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “De la altii: Agrafa Print – tipografie in Bucuresti

  1. Pingback: De la altii: Agrafa Print – tipografie in BucurestiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !