De la altii: 6 lucruri la care trebuie sa fii atent cand vrei sa stai in chirie

6 lucruri la care trebuie sa fii atent cand vrei sa stai in chirie

 

 

 

Sa fii independent de la o varsta cat mai frageda nu e tocmai visul tinerilor din ziua de azi. Cei mai multi prefera sa locuiasca cu parintii datorita faptului ca in acest fel vor putea economisi mai mult. Dar pe de alta parte sunt si cei care cauta agentii care sa le ofere servicii de inchiriere apartamente in Cluj, Bucuresti sau alte orase. Insa inainte sa iei decizia ar trebui sa iei in considerare anumite lucruri.

Stat cu chirie

  1. Intereseaza-te despre zona. Inainte sa alegi o zona, sau un cartier ar trebui sa stii ca in anumite zone ale orasului chiria poate fi mai mai mare sau mai mica. In functie de ceea ce cauti ar trebui sa te documentezi bine si sa iti intrebi prietenii deoarece unele cartiere nu sunt tocmai ceea ce par. Chiar daca tie ti se pare un loc linistit, adevarul despre acea zona ar putea fi altul.
  1. Daca esti stapanul fericit al unui animal de companie ar trebui sa discuti la inceput despre acest aspect. S-ar putea proprietarul apartamentului care iti place sa nu accepte un caine sau o pisica. Este mai bine sa stii de la inceput ceea ce cauti.
  1. Verifica toate aparatele. Masina de spalat, cuptorul cu microunde, prajitorul, frigiderul etc. Nu vrei sa te trezesti cu surpriza ca proprietarul da vina pe tine ca le-ai stricat.
  1. Verifica presiunea apei. Desi pare un lucru extrem de banal, toate aceste probleme ar trebui rezolvate de proprietar inainte sa te muti, si nu dupa ce ai semnat contractul.
  1. Fi atent la detalii. Cand vizitezi apartamentul trebuie sa fii extrem de atent,sa observi toate imperfectiunile si toate defectele. S-ar putea ca dupa ce semnezi contractul si te muti sa gasesti tot felul de surprize.
  1. Cauta un apartament cu cel putin o luna inainte de data la care vrei sa te muti. Este o decizie importanta si de aceea nu trebuie sa fii presat de timp. Aceste decizii trebuie luate intelept si nu in graba. Trebuie sa fii atent la detalii si sa nu faci niciun compromis.

Adevarul e ca alergatura dupa un apartament e solicitanta si de cele mai multe ori proprietarii sunt niste oameni neprietenosi sau dubiosi, alteori chiriile sunt extrem de mari, si pretul nu se justifica in conditiile oferite. Oricum ar fi, mereu vei cauta cele mai bune oferte de inchiriere apartament in Cluj sau in oricare alt oras. Chiar daca este un proces mai dificil, nu te da batut, apartamentul perfect te asteapta undeva.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

6 lucruri la care trebuie sa fii atent cand vrei sa stai in chirie este venit pe adresa contact arond emilcalinescu punct eu, fiind trimis de catre agentia imobiliara Eden Imobiliare. Daca vrei ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa ma contactezi. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !