De la altii: 4 variatiuni pe tema termos inox

4 variatiuni pe tema termos inox

 

Cand pleci intr-o excursie cu cortul sau chiar si intr-o simpla drumetie, trebuie sa ai la tine cateva obiecte care sa iti ofere acel nivel de confort si siguranta. Printe aceste obiecte trebuie sa se alfe si un termos inox pe care trebuie sa il cumperi inainte de a pleca in aventura planuita.

Cand te gandesti la un termos din inox, nu prea mai este loc pentru imaginatie. Acesta este un simplu recipient din otel inoxidabil in care iti poti tine bauturile calde sau reci. Dar exista mai multe modele de termosuri din inox care arata chiar interesant.

Un astfel de model de termos din inox este cel ce imita un obiectiv de camera de fotografiat. Acest tip de termos este un cadou perfect pentru un fotograf care isi petrece timpul foarte mult in natura. Trebuie doar sa speri ca nu va confunda adevaratul obiectiv cu termosul.

Exista o multime de termosuri din inox din care poti alege asa ca atunci cand decizi sa iti cumperi unul, trebuie sa il cauti pe cel perfect. Daca iti plac motivele traditionale atunci e bine sa stii ca iti poti cumpara un termos in forma de papusa matrioska. Aceste termosuri arata exact ca si faimoasele papusi rusesti dar atunci cand le desfaci, in loc sa gasesti o alta papusa inauntru, vei vedea ca este, de fapt, un recipient care sa iti tina bautura calda.

Termos Inox

Daca iti plac povestirile despre razboi atunci cu siguranta iti va placea un termos din inox in forma de grenada. Acesta este mai mic decat un termos obisnuit. Este, practic, un termos-cana. Iti poti pune continutul unei cani in el si sa il inchizi. Dar ar fi o idee buna sa nu il iei cu tine cand mergi in vizita la baza militara.

Mai poti gasi si termosuri din inox normale dar cu mesaje pe ele. Acestea pot fi de genul „dupa cafea putem discuta” sau „keep calm and keep warm” si alte astfel de mesaje. Dar iti poti achizitiona un termos simplu din inox si sa il duci la o firma de personalizare obiecte si sa iti aplici orice mesaj sau orice imagine pe acesta.

Termosurile din inox sunt obiecte indispensabile daca doresti sa iti pastrezi o bautura calda in timpul unei excursii prin munti. Fie ca iti pui ceai, cafea sau ciocolata calda in termos, poti sta linistit sau linistita ca acea bautura va ramane calda pentru mult timp.

Iar daca iti pretuiesti individualitatea, atunci sigur te vei bucura sa stii ca poti gasi termosuri de toate formele si marimile, pe diferite culori, cu diferite teme, doar pentru tine. Dar mai trebuie sa stii si cat de mult iti poate tine termosul bautura calda sau rece. Poti verifica si oferta Diqis de termosuri originale marca Thermos, sa cumperi un termos inox si sa fii sigur ca ai ales calitatea.

One thought on “De la altii: 4 variatiuni pe tema termos inox

  1. Pingback: De la altii: 4 variatiuni pe tema termos inoxBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !