De la altii: 3 obiecte de mobilier cruciale in fiecare dormitor

3 obiecte de mobilier cruciale in fiecare dormitor

 

O somiera este nu doar un accesoriu pentru pat, este o parte integrata a sa. Cand cumperi un dormitor trebuie sa te gandesti mult si la aspectul practic si la cel estetic. Cand vine vorba de stil si aspect, lucrurile sunt putin mai simple, alegi piesele de mobilier, accesoriile, obiectele decorative, nuantele peretilor, materialul pernelor, perdelelor si toate lucrurile ce mai intra intr-un dormitor in asa fel incat sa se potriveasca viziunii tale, tematicii alese. Din punct de vedere practic trebuie sa alegi obiecte care sa iti satisfaca nevoile.

Pat-cu-somiera-extensibila

Ai nevoie desigur de un pat, impreuna cu o saltea si o somiera pentru pat – vezi aici mai multe modele de somiere, ai nevoie de o noptiera sau de doua noptiere, o comoda, un sifonier, si cam atat, pentru un dormitor simplu si modern. Majoritatea obiectelor enumerate mai sus sunt comune, orice dormitor le contine, unele sunt mai importante ca altele, unele sunt mai la vedere ca altele. De pilda, somiera pentru pat, nimeni o nu o vede, nici chiar tu, oricat timp ai petrece in dormitorul tau, insa o vei simti de fiecare data cand te asezi pe pat. Rolul somierei este unul de sustinere, este un suport pentru tine si pentru saltea, preia o buna parte din presiunea care altfel ar merge direct pe cadrul patului si pe saltea. Ajuta de asemenea la aerisirea saltelei, previne depunerea mucegaiului si ajuta la distributia egala a greutatii, astfel incat sa te poti odihni confortabil, si sa ai parte de suport lombar uniform.

Fiecare obiect de mobilier din dormitor are rolul sau, te ajuta intr-un numit fel. Cele mai importante obiecte de mobilier sunt patul, salteaua si somiera, deoarece aceste 3, impreuna, au un aport enorm la cat de bine dormi noaptea, cat de bine te poti odihni, fara ele, sau fara unul din cele 3, dormitorul ca si camera isi pierde functia.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

3 obiecte de mobilier cruciale in fiecare dormitor articol primit pe adresa contact aron emilcalinescu punct eu. Daca vrei ca si articolul tau sa ajunga aici, nu ezita sa contactezi acea adresa. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “De la altii: 3 obiecte de mobilier cruciale in fiecare dormitor

  1. Pingback: De la altii: 3 obiecte de mobilier cruciale in fiecare dormitorBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !