De ce tocmai tu?

De ce tocmai tu? De ce tocmai tu, dintre toti barbatii din lumea asta?

De ce tocmai tu? De ce tocmai tu, dintre toate femeile din lumea asta?

Ea, 26 de ani, poeta. Locuieste singura intr-un apartament. El, 28 de ani, pictor. El nu are unde sa locuiasca, asa ca doreste sa stea intr-o camera din apartamentul ei. Spectacolul incepe cu cei 2, in toiul negocierilor. Se inteleg repede la pret … Nu pretul era, de fapt, problema principala…

Un barbat si o femeie, colegi de apartament. Oricat de diferiti ar fi, se vor indragosti. Sau poate se indragostesc tocmai ca sunt atat de diferiti. Sau poate nu sunt atat de diferiti.

Ei ii plac florile artificiale si minciunile. Florile artificiale, in sine, pot fi considerate niste minciuni. Dar sunt atat de frumoase … El este afemeiat si ii plac lucrurile simple. Amandoi sunt artisti. Amandoi iubesc arta in felul lor, chiar daca fiecare isi manifesta altfel talentul. Fiecare este atat de diferit. Totusi, cei doi sunt atat de asemanatori.

Un spectacol despre 2 artisti „freelanceri”. De fapt, un spectacol despre 2 artisti solitari, care decid sa-si imparta singuratatea. Un spectacol la care vei rade cu pofta. Arta pentru arta, arta despre arta.

De ce tocmai tu? – la Teatrul Rosu, in centrul capitalei, in spatele magazinului Cocor (Music Club). Un teatru alternativ, nou si interesant. Are locuri pe scaune, la mese, ori sus, la canapele. Sus nu e vizibilitatea atat de buna, dar este confort. Jos ai vizibilitate, dar confort mai scazut. Norocul meu ca sunt inalt.

De ce tocmai tu? – un spectacol cu Ioana Zarnescu si Catalin Stelian, in regia lui Natalie Ester. Fara restrictii de vizionare, rasul fiind si el „la liber”.

De ce tocmai tu? – un spectacol agreabil, vazut duminica seara, pe care l-as revedea cu drag. Recomand cu mult drag, in principal celor singuri sufleteste ori freelancerilor. Bloggerii n-au voie sa lipseasca. Salutari TEATRALE tuturor!

5 thoughts on “De ce tocmai tu?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !