De ce nu semnez petitii online

De ce nu semnez petitii online

 

 

 

Pe scurt de tot, din 3 motive:

1. Nu am incredere in metodele moderne. Habar n-am daca unul se semneaza de 2 ori, de 5 ori, de zece ori sau de o suta de ori. Cand semnezi ceva fizic si-ti lasi datele de identificare, e un pic altceva. Macar in teorie, cineva ar putea verifica.

2. Sunt inutile din punct de vedere juridic. Pot semna o astfel de petitie si 3 milioane de oameni. Juridic, e zero.

3. Mi se par puerile. Formularea lor e puerila, sunt facute pe genunchi.

Ele pot cere chestii corecte, chestii cu care sunt de acord. De exemplu, m-as bucura ca Victor Ciorbea sa fie schimbat din functia de avocat al poporului. Nu ca as avea impresia ca ar fi pus unul mai breaz. Dupa mine, functia aia este tot una politica, partidele numind acolo doar persoane obediente. Doar ca Ciorbea, ca persoana, trebuie tras pe linie moarta. E o persoana care-mi provoaca greata.

Cu toate astea, NU am semnat petitia care-l vrea pe Ciorbea plecat. Pentru mine petitia aia valoreaza ZERO! Doar ca primesc mailul care se vede in imaginea de mai jos.

Asadar, CINEVA a semnat in locul meu. Habar n-am cine: o persoana care se ocupa de acel site, care vrea sa arate cat de vizitat e site-ul, o persoana care-l uraste pe Ciorbea si care are impresia ca semnaturile astea chiar conteaza. Pe bune daca stiu cine si pe bune daca ma intereseaza.

Eu vreau doar sa va dau asta ca exemplu. Fix d-aia nu dau doi bani pe aceste petitii. Consider ca e mai eficient sa scriu un articol pe blog, aici, pe blogul politic, oriunde. Macar atunci cand SCRIU ceva sunt sanse mai mici sa fiu considerat statistica. Macar atat.

Sursa: ZiarDeCluj

Asadar, daca esti amator de petitii online si crezi ca te pot ajuta, am o veste proasta pentru tine: CREZI PROST! Poti cere ce vrei tu, poti sa-ti doresti orice vrei tu, eu tot n-o voi semna. S-ar putea sa te si injur si, bonus, sa te si dau afara din lista de facebook. Tot am inceput eu o ampla curatenie acolo (despre care voi zice mai multe in viitorul nu tocmai indepartat).

Ca sa vedeti si ce site profi au cei de la Petitii Online; nu, nu ei sunt cei unde am fost pus cu japca, dar va aratam ca idee.

Acum, ca v-am zis de ce nu semnez petitii online, va rog, pentru ultima oara, sa nu-mi mai trimiteti invitatii. Si, daca se poate, sa nu mai semnati vreuna in locul meu. Nu imi bat capul sa va dau in judecata ori sa incerc sa aflu cine a facut-o. Pur si simplu va injur si va doresc toate cele rele. S-ar putea ca blestemele mele sa fie nitel mai eficiente decat petitia voastra. #Numazic Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !