De ce merg la Food Bloggers 2014?

De ce merg la Food Bloggers 2014?

Deja stiti ca voi participa la Food Bloggers 2014. Multi s-au mirat cand le-am spus asta. Au spus ca nu am ce cauta acolo, ca eu nu scriu despre mancare. M-au tot intrebat de ce merg.

Fara sa fie un atac la adresa lor, voi explica, in continuare, de ce merg la Food Bloggers 2014 si ce asteptari am de acolo. Asadar:

1. Este o nisa care ne vizeaza pe toti. Daca era vorba despre fashion blogger, poate ca intrebarea era indreptatita. Mancarea, insa, e pentru toata lumea. Nu gatesc, dar poate candva ma voi apuca serios de gatit. De mancat mananc, la fel ca toti ceilalti. Asa ca, dupa mine, nisa aceasta se adreseaza tuturor. Sau unui numar mult mai mare de persoane.

2. Este, totusi, O NISA. Putem face abstractie de particularitatile acestei nise si sa invatam, efectiv, cum sa facem blogging de nisa. De sambata, 29 noiembrie, pornesc un proiect de nisa, Cinemil, asa ca sfaturile imi vor fi extrem de utile.

3. Partea de socializare (cunoscuta drept networking) nu este nici ea de neglijat. Ma voi revedea cu persoane cool din online, voi cunoaste, poate, persoane la fel de cool de care pana acum nu stiam ori pe care, poate, nu le-am vazut inca live. Multi, de altfel, incep cu networkingul atunci cand enumera motivele pentru care merg la conferinte.

E adevarat, deja imi anunt intarzierea. Serios: dimineata merg la vizionarea de presa a filmului Horrible Bosses, asa ca la 12 jumate cu siguranta nu ajung. Sper, totusi, sa ajung la 12:45. Depind de multe: cand incepe vizionarea, cum se circula prin capitala… Sper, totusi, ca se circula bine.

Toate detaliile despre Food Bloggers 2014 gasiti aici, unde veti gasi programul, dar si toate celelalte detalii. Hashtagul oficial, adica cel pe care voi scrie atat eu, cat si ceilalti colegi bloggeri prezenti la eveniment, este #foodbloggers14 . Asadar, cu cine ma mai vad pe acolo? ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “De ce merg la Food Bloggers 2014?

  1. Pingback: De ce merg la Food Bloggers 2014?Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !