De ce imi place Cartepedia? 4 ani de Cartepedia.

De ce imi place Cartepedia? 4 ani de Cartepedia.

 

 

Cartepedia este echivalentul online al Librarium. De Librarium poate ati auzit: in Bucuresti sunt in Sun Plaza, in Cluj sunt fix in centru, celebra librarie a Universitatii si mai sunt prezenti si in alte cateva orase.

Cartepedia, echivalentul lor online, este o librarie online care-mi place mult. Un site care imi place din mai multe puncte de vedere:

1. Un site care merge foarte bine. O prima bila alba.

2. Un site foarte bine organizat. Este, de exemplu, o sectiune intitulata Carti Distinse. Adica acele carti premiate, Nobel, Pulitzer, Locus ori chiar Uniunea Scriitorilor. Poate unii-s atat de snobi incat citesc doar carti premiate.

 

3. Au tot timpul campanii faine si „recomapense” interesante. De exemplu, aceasta librarie online a implinit 4 ani, ocazie cu care, timp de 3 zile (29-30-31 mai) a facut cinste cu transport gratuit la orice comanda (in mod curent transportul gratuit este la comenzi peste 80 de lei) si un hanger cadou. In plus, pentru fiecare comanda facuta, primesti un voucher de minimum 10 de lei. Acesta poate ajunge la 100 de lei. Mai jos voucherele exacte.

4. Au un cont fain de Instagram si unul la fel de fain de Facebook. Recomand sa-i urmariti, nu doar pentru promotii.

5. Toate comenzile de la ei au ajuns in regula, fara probleme legate de omisiunea unor carti ori legate de intarziere. Cartile vin cu Urgent Cargus, daca asta e relevant.

Acum, pentru ca tot ma pregatesc sa dau o comanda, recomand cateva carti bune de citit:

1. E o categorie distincta, carti la mare cautare in perioada imediat urmatoare: cele despre fotbal. La Editura Preda Publishing au aparut mai multe carti interesante, cea despre Ronaldo si cea despre Messi sarindu-mi in ochi. Mai gasim, tot aici, cartea lui Pele, cartea despre Iniesta, cartea despre Barcelona, dar si cateva carti sportive extra-fotbal dintre care amintesc: Michael Schumacher, Usain Bolt, Muhammad Ali si Lance Armstrong. De ce zic ca vor deveni interesante in perioada urmatoare? Pai simplu: incepe Cupa Mondiala.

2. Tot legat de fotbal, tot legat de mondial, mai amintesc 5 carti: Johann Cruyff – Driblingul meu; Radu Cosasu – Fotbal plus ai mei si ai nostri; Alex Ferguson – Autobiografia mea; Simon Critchley – Faza cu Fotbalul; Robert Beasley – Jose Mourinho sub lupa.

3. Ca extra-fotbal, cartile care-mi fac cu ochiul sunt cele din colectia Narnia, proaspat traduse de Editura Arthur. Ma tenteaza si acestea, imi fac cu ochiul.

Acum, legat de site-ul Cartepedia, eu au deseori carti recomandate acolo, pe homepage. Eu zic sa va bazati si pe acele recomandari. Personal, Cartepedia este in top 3 librarii online pe care le frecventez, iar Librarium, atunci cand gasesc, cand exista in localitatea-n care ma aflu, este prima in topul librariilor offline.

Astept sa-mi spuneti si voi ce carti doriti sa cumparati de la Librarium si Cartepedia in perioada imediat urmatoare. Sugestii, propuneri, hinturi. Spuneti-le cum doriti. Mai ales daca-s legate de fotbal, ca na, cand e nebunia mondialului, parca nu-mi arde sa citesc altceva.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !