De ce femeile slabe sunt atat de dorite de barbati?

De ce femeile slabe sunt atat de dorite de barbati

De ce femeile slabe sunt atat de dorite de barbati?! Un raspuns superficial ar fi: pentru ca sunt mai placute ochiului. Insa in realitate raspunsul este mult mai complex. Barbatul este construit genetic sa faca sex, cat de mult sex. Este programat sa-si imprastie samanta in cat mai multe „locuri”. Pentru ca in ADN-ul lui se afla aceasta nevoie acerba de sex si de imperechere, acelasi barbat nu este programat sa fie fidel. Tocmai de aceea multi barbati ajung sa fie infideli, insa acesta este alt subiect. Acest articol nu este despre fidelitate sau despre infidelitate, ci despre criteriile barbatilor de a-si alege femeile.

Asadar, daca barbatul este programat sa faca mult sex, inseamna ca isi alege o femeie pe care el o considera potrivita pentru el din punct de vedere sexual. Daca la primul contact vizual are loc si atractia, atunci barbatul isi activeaza calitatile pentru a seduce femeia respectiva. Daca exista atractie, atunci barbatul va fi interesat sa cunoasca femeia din toate punctele de vedere, altfel nu.

Și totuși… de ce femeile slabe au mai mult succes in dragoste?

 

Asa cum spuneam mai sus, in fundalul lor cel mai profund, daca barbatii aleg femeile pentru a se imperechea cu ele si pentru a concepe prunci sanatosi, atunci si femeia respectiva trebuie sa fie sanatoasa si capabila sa nasca copii sanatosi. Asadar, in putine cuvinte, femeia slaba nu este doar atragatoare, se considera a fi si sanatoasa, iar daca pare sanatoasa si mai e si frumusica, barbatii vor gravita in jurul ei. Asa se considera acum 100 de ani. Astazi, o femeie slaba nu este neaparat sa fie si sanatoasa. Astazi, o atractia fata de o femeie nu reflecta neaparat si dorinta de a intemeia o familie cu ea. La baza se afla aceeasi nevoie primara: contactul sexual.

Asta nu inseamna ca barbatii sunt precum animalele. Nicidecum. Datorita ratiunii si a inteligentei emotionale, imediat ce atractia reciproca si-a facut simtita prezenta, intervin alte si alte criterii de selectie, mult mai complexe: sa fie inteligenta, sa fie calda, sa fie blanda, sa fie iubitoare, sa fie afectuoasa, sa fie amuzanta, sa fie independenta financiar, sa fie puternica, sa fie pasionata de gatit, sa fie… sa fie… sa fie! Cand majoritatea criteriilor sunt bifate de ambele părți, pentru că și femeile sunt deosebit de selective, atunci relatia in cauza are sansa mari sa se dezvolte pe termen lung.

 

Obsesia anumitor femei pentru slabit este exagerata!

 

O da, unele femei sunt obsedate de greutatea lor. Nu vor sa se ingrase sau vor sa slabeasca incontinuu. Merg la sala, apeleaza la adjuvanti pe baza de sibutramina, asa cum sunt pastilele pentru slabit Regenon si Adipex, beau ceaiuri pentru slabit, tin diete drastice sau isi transforma intreaga viata intr-un regim. Inteleg nevoia cuiva de a fi sanatos si de a te simti bine in pielea ta. Insa ca femeie, sa ai sub 50 de kilograme nu te transforma neaparat si intr-o femeie sanatoasa sau atragatoare. Barbatii oricum nu cantaresc femeile atunci cand le aleg. Barbatii sunt stimulati vizual. Daca formele femeii sunt placute, ea poate avea 50 de kilograme sau 70 de kilograme. Cu cat linia corpului ei este mai placuta, cu atat barbatul va fi mai atras. In istorie avem o multime de exemple de femei cu forme rubensiene care au fost de-a dreptul adorate de barbati. Faceti un mic research si veti vedea ca am dreptate.

Si in plus, pe langa formele corpului, barbatul mai este atras si de gestica si expresivitatea femeii. Asadar, frumusetea nu este asigurata de cele 45 de kilograme, rujul rosu intens sau parul vopsit, ci de felul in care iti „porti” trupul. Exact, atitudinea, personalitatea, gestica, mimica si frumusetea evidentiata intr-un mod inteligent sunt criterii care stabilesc cat de atragatoare este o femeie.

 

De ce femeile slabe cred ca sunt mai atragatoare decat cele plinute?

 

Pentru ca in media, in arta si in lumea modei femeia slaba este un tipar al frumusetii. Ni s-au impus niste standarde si, pentru ca traim pe pilot automat, ne-am insusit aceste tipare si ne obligam sa le respectam. Ba chiar ne chinuim sa le respectam. O femeie frumoasa nu este neaparat si slaba. O femeie frumoasa este o femeie fericita, incantata de ea insasi, mandra de ea insasi, constienta de calitatile ei.

Asadar, daca ai ajuns la concluzia ca trebuie sa fii slaba pentru a fi frumoasa sau dorita de barbati, primul pas este sa-ti analizezi psihicul si starea emotionala. Cauzele nemultumirii de sine nu sunt kilogramele, ci niste probleme mult mai profunde. Adopta un stil de viata sanatos, apeleaza la adjuvante daca consideri necesar, insa pana cand nu-ti rezolvi motivele nefericirii si insatisfactia de sine, nu vei reusi sa elimini nici kilogramele. Și chiar daca vei ajunge la o greutate ideala, daca nu iti vindeci sufletul si mintea, stima si multumirea de sine tot nu le vei dobandi. Afla ce te doare si renunta sa te mai inghesui intr-un tipar stabilit de mass-media.

Frumusetea vine din interior, din sanatatea trupului, a mintii si a sufletului!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !