De ce e bine sa ai un telefon cunoscut

De ce e bine sa ai un telefon cunoscut

 

 

Nu va mai zic povestea mea, cum am ajuns de la a fi un adversar declarat al IoS la un utilizator de Iphone. Va zic doar ca detin un Iphone 6S dupa ce inainte de el am avut un Asus Zenfone 2. Diferenta dintre ele mi se pare fundamentala. Esentiala.

Sa luam perioada Asus Zenfone 2. Mi-am cumparat telefonul, eram printre primii din Romania care detineau asa ceva. Telefonul era gol, nu venise cu husa sau ceva. Drept urmare, m-am apucat sa-i caut husa si folie. Nu vreti sa stiti cum jumatate dintre proprietarii de magazine de accesorii (cele offline zic) habar nu aveau de existenta telefonului. Ce e ala? Sigur nu e luat din Romania? Cum adica, Asus face telefoane?  Eu ma distram, uneori radeam in fata lor de se simteau foarte prost, dar la final eu eram ala cu buza umflata. Si nu stiu cum sa va zic, dar husele de telefon se impart in 2 categorii: cele pe care le iei de amuzament, sa schimbi infatisarea telefonului, si cele pe care le iei sa-l protejezi. Cand ai deja o husa, a doua e clar luata pentru amuzament, pentru fashion, ziceti cum vreti. Dar in momentul in care NU AI DELOC husa pe telefon, te cam grabesti.

Dupa Asus am avut (si inca am) Iphone 6s. Verificati orice magazin de accesorii din Romania si vedeti multitudinea de huse gasibile. Cautati, IN ROMANESTE, huse iphone 6 (6 si 6s au acelasi calapod, deci se potrivesc accesoriile). Orice site, oricat de mic si nou ar fi, detine asa ceva. Cautati, de asemenea, Huse Huawei P9 Lite. E un telefon destul de vandut, mult mai cunoscut decat era Asus Zenfone 2 cand l-am luat eu. Diferentele sunt foarte-foarte mari. Oferta este foarte bogata cand vorbim de Iphone.

In sens invers, s-ar putea sa ai o mentalitate de hipster, sa te simti bine ca ai telefon rar. Un telefon pe care sa nu-l stie nimeni, un telefon dubios, ciudat. Partea misto este cand trebuie sa vorbesti despre el. Da, e un sentiment misto.

Din acest motiv imi voi lua, cat de curand, un telefon cu Android. Daca am un iphone 6S caruia ii iau constant huse, hai sa-mi iau si o ciudatenie la care sa nu prea gasesc accesorii. Astept sugestiile voastre in acest sens. Vreau sa fie telefon bun, nu dual core cu 512 ram. Dar sa fie telefon rar, un Xiaomi, un One Plus, un Acer poate. De ce nu, Alcatel … (nici nu stiu ce a mai scos in ultima vreme, n-am mai auzit de ei).

Rezumant: atunci cand ai un telefon cunoscut, gasesti accesorii la tot pasul. Cand ai un telefon rar, accesoriile sunt putine, dar atragi privirile tuturor. Depinde ce preferi 🙂 Salutari TEHNOLOGICE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “De ce e bine sa ai un telefon cunoscut

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !