De ce am incredere in electrocasnicele Toshiba

Electrocasnice Toshiba

Electrocasnicele Toshiba sunt relativ noi pe piata romaneasca. In afara de televizoare, prezente de ani buni in magazinele patriei, restul electrocasnicelor sunt noi pentru publicul roman. Laptopurile Toshiba sunt deja legendare, considerate de top, atat ca pret, cat si ca performante, la fel cum de top sunt considerate multe alte componente IT de la Toshiba.

Masinile de spalat (atat rufe, cat si vase), precum si frigiderele, au reprezentat o surpriza pentru multi romani.

Am intrat cu un prieten intr-un magazin mare de electronice si electronice acum cateva saptamani. Cand a vazut Toshiba a strambat din nas. Curios, am intrebat alti cativa prieteni despre electrocasnicele Toshiba. Am ramas surprins sa aud ca multi au incredere mai mare in firme turcesti, slovene ori chiar chinezesti. Nu mai zic de firmele europene zica-se consacrate.

Atunci cand am avut ceva mai mult timp liber, zilele acestea adica, am facut sapaturi pe internet. Eram curios sa aflu de cand face Toshiba electrocasnice. Refuzam sa cred ca o companie atat de mare precum Toshiba s-a apucat brusc, in 2019 sau 2020, sa fabrice electrocasnice. Ce am aflat? Pai, printre altele, am aflat ca Toshiba a produs PRIMA masina de spalat electrica din Japonia, primul aspirator din Japonia si primul cuptor cu microunde. Daca sunteti curiosi, puteti lectura intreaga istorie a brandului.

Din punctul meu de vedere, este irelevant daca primul aspirator din Japonia a aparut inainte sau dupa primul aspirator din SUA ori din Europa. La fel cum este irelevant motivul pentru care pana acum nu s-au gasit electrocasnice Toshiba pe piata romaneasca. Au fost cu siguranta niste decizii comerciale pe care multi dintre noi nu le putem intelege.

De ce mi-as lua electrocasnice Toshiba, daca as avea nevoie? In afara de aceasta traditie, de care unii chiar nu stiu, mai adaug 3 motive:

  1. Designul. Multi ignora acest aspect, desi el este destul de important. Nu zic sa iei un frigider, o masina de spalat rufe ori un cuptor cu microunde doar pentru ca arata bine. Insa dupa ce ai facut o lista scurta de 4 sau 5 modele, de la branduri diferite, designul trebuie sa se afle printre criterii. Iar electrocasnicele Toshiba chiar arata bine.
  2. Inovatia. Japonia este considerata, pe buna dreptate, alaturi de Coreea de Sud, una dintre cele mai tehnologizate tari. Sunt persoane care vor o masina de spalat simpla si fiabila, cu putine programe, usor de folosit. Altii, insa, apreciaza masinile de spalat cu multe programe, inovatoare, cu multe chestii noi. Apreciaza, de pilda, posibilitatea de a-si conecta masina de spalat la telefonul mobil.
  3. Eficienta. In afara de clasa energetica, extrem de relevanta atat la frigidere, cat si la masini de spalat (atat rufe, cat si vase), putini oameni se uita efectiv la consumul unui aparat electrocasnic. Clasa energetica inseamna niste marje, in unele cazuri diferenta dintre limita minima si limita maxima fiind consistenta, simtitoare. Cand ai de ales intre 5 masini de spalat, cel mai indicat este s-o iei pe cea care consuma cel mai putin. Cati fac asta? In plus, tot la capitolul eficienta, mai semnalez un lucru: frigiderele noi pot face si altceva, nu doar sa raceasca. Sunt diverse tehnologii care pastreaza alimentele proaspete mai mult timp. In plus, este important si alt lucru: sa nu deschidem foarte des frigiderul. Sau, mai precis, sa deschidem doar acea parte a lui de care avem nevoie. Priviti mai jos interiorul unui frigider cu 4 usi de la Toshiba.

Electrocasnicele Toshiba frigidere

Daca vreunul dintre voi are pe acasa electrocasnice Toshiba, rog sa isi lase cateva impresii in sectiunea de comentarii. Ori poate impresii generale despre designul lor. Ori poate cateva pareri la modul general despre brand. Adica, la modul serios, daca ei au produs primul laptop din lume si produc in continuare laptopuri foarte bune, de ce n-am avea incredere si in ceea ce priveste electrocasnicele Toshiba?

Electrocasnicele Toshiba se gasesc in toate magazinele de specialitate din tara. Daca vreti detalii despre fiecare produs disponibil pe piata din Romania, puteti vizita cu incredere site-ul lor oficial.

 

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !