Daniela Bojinca despre Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy

La filmul de sambata, Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy, am mers insotit de o micuta olteanca: Daniela Bojinca. Ea se afla la prima vizionare de presa, asa ca articolul ei este SI despre impresiile ei in legatura cu acest aspect.

Astept orice fel de critici la adresa articolului, mai putin replica iar pusasi sa scrie pe unul mai dastept ca tine. Nu ca n-ar fi adevarat, dar mi s-a mai zis. Gen astept critici noi (altfel e continut duplicat si dupa ce ca am articole proaste, o sa mai fie si cu replici plagiate). Hai, gata cu vorba, Daniela, ai legatura:

Eu, Pishky, i-am promis și jurat lui Emil (bucură-te că am scris cu e MARE) că nu voi scrie în vecii vecilor pe blogul lui. Și uite că s-a gândit el și s-a tot gândit și frământat, până când a reușit să născocească ceva. Așa a apărut invitația lui la film, iar ulterior articolul acesta pe care trebuie să-l scriu, că de, atunci când nu știi în ce te bagi, se lasă cu d-astea.

Zona Obor. Emil a fost un drăguț (cred că s-a lovit la cap) și a venit frumos să mă ia și să căutăm o stație de încărcat cartele RATB. Bifat. Rezolvat. Ne-am urcat în autobuz și am luat-o către film, în Băneasca. Ne-am luat biletele, am primit un cd și o cărticică, pe care Emil mi le-a dat mie (cred că s-a lovit GRAV la cap), iar apoi l-am terorizat de mama focului înt-un magazin de haine (a fost păcerea mea). Totuși, a avut noroc. Începea filmul și trebuia să ne luăm popcornul și sucul, căci erau incluse în bilet.

Ne-am așezat fumos, pe rândul Q al sălii de cinema, și-am așteptat să-nceapă filmul animat. Până să ajungem însă la a vă spune cum a fost filmul, am să vă povestesc că am văzut o grămadă de vedete și mi s-a părut tare ciudat să mă aflu în același loc cu ele. Având în vedere, totuși, că era premiera dublajului filmului „Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy”, titlu care mi se pare tare ciudat pentru partea cu „lui Dorothy” (mai bine îl lăsau în engleză), iar filmul era dublat de toate vedetele prezente, era oarecum normal ca eu, care mă dusesem să vizionez filmul, să mă aflu oarecum în același loc cu atâtea vedete și camere.

Lora a fost una dintre vedetele prezente la vizionare 🙂

Filmul. Da. Filmul. Nu am să mai scriu prea mult, căci timpul meu nu-mi prea permite, așa că am să fiu oarecum foarte fugitivă.  Mi-a plăcut. Sunt o fire copilăroasă și mi-a plăcut tare mult povestea, cât și efectele, căci filmul este 3D. E unul din acele filme care merită vizionate în familie, în weekend. Nu știu, e așa… o combinație între aventură, dramă, romantism. Sunt presărate asupra scenariului câte puțin din fiecare. Iar pe mine toate astea m-au fascinat și l-am urmărit fascinată și hipnotizată de ecranul ăla mare.

SuperBloggosfera a venit in vizita in OZ 🙂

Emil? Emil nu știu ce părere are, dar poate scrie și el aici un paragraf despre peliculă. Îi dau voie să scrie în același articol cu mine. Îi acord această onoare. Azi sunt și eu bună, dacă el m-a invitat la film. Deci, Emil, te invit la scris.

M-au trecut toate apele. Se vad pe tricoul meu urmele de transpiratie 🙂

Mi se da voie sa scriu pe propriul blog? Hmm, asta e noua 🙂 Accept provocarea, nu d-alta, dar fac precum in cazul Ralucai Cincu: ii heitaresc diacriticile. Ca deh, inca un articol COMPLET cu diacritice ar fi prea mult 😀

Nenea asta mare cica ar semana cu mine. Prostii: nu e imbracat in ROZ, nu-s io 🙂

Asadar, 3 chestii, pe scurt, legate de Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy:

1. Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy mi s-a parut un film destul de … copilaros. Pentru publicul lui tinta, copiii, este ok, dar cei mari s-ar putea sa plece din sala usor nemultumiti. Comparativ cu precedentul film, Grozavul si Puternicul OZ, facut de Disney, filmul acesta pare, intr-adevar, o joaca de copii.

2. Efectele sunt acceptabile: nu te dau pe spate, insa nu dezamagesc. Cei mici vor fi incantati.

3. Dublajul este bun, insa as fi tare cuios sa-l revad subtitrat. Sunt curios in special in privinta cantecelor.

In incheiere, nu imi ramane decat sa va recomand sa mergeti sa vedeti si voi Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy. Iar daca tot mergeti sa-l vedeti, mergeti la un cinematograf 3D, pentru a va putea bucura de efecte. Despre Daniela Bojinca puteti afla mai mult intrand pe adresa http://crash4crantz.wordpress.com/. De asemenea, precizez faptul ca Daniela Bojinca NU este la prima vizita in ograda mea, precedenta vizita fiind insa pe blogul meu cel minunat, in celebra campanie CE TE MINUNEAZA (AICI se afla articolul ei).

Simbolul nostru, al oltenilor 🙂

Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy intrara in cinematografe din 23 mai, fiind aduse in Romania de MediaPro Distribution. Salutari OLTENESTI (contribuira 2 olteni la articolasul de fata) tuturor!

Comments

comments

One thought on “Daniela Bojinca despre Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy

  1. Pingback: Daniela Bojinca despre Legendele din Oz: Intoarcerea lui DorothyBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !