Dan Diaconescu CASTIGATOR !

Dan Diaconescu castigator … al licitatiei Oltchim. Bine, rau, este un adevar. Dar oare este cu adevarat Dan Diaconescu castigator ?

Pai sa vedem intai ce a castigat. Ce risca sa piarda. Si care e miza. Inainte de a citi articolul meu, cititi si pe acesta .Este cat de cat obiectiv. Desi nu-s de acord in totalitate.

Acum sa vedem ce a castigat exact „micul mogul”? Pai a castigat dreptul de a conduce un combinat . Pe banii lui. DUpa mine este testul sau numarul 1. Pana acum a condus o televiziune. Adversarii sai spun ca a santajat. Spun ca nu avea cum ca dintr-o televiziune sa scoata atatia bani. Ca la moromete: nu exista asa ceva! Cum-necum, Dan diaconescu a castigat acei bani. Pana la proba contrarie (o decizie DEFINITIVA SI IREVOCABILA a justitiei, el este nevinovat).

Bun, urmatorul pas, in care NIMENI nu crede, este simplu: plateste 45 de milioane de euro. Ziceti ca NU-I ARE? Pai simplu: se imprumuta la banca. Vede el cum si in ce fel ii va da. Se imprumuta, va da banii. Urmeaza apoi (nu a vazut nimeni cand a zis asta?) o SUBSCRIPTIE PUBLICA! Oamenii saraci, da multi (Lapusneanu zicea altfel) vor cumpara actiuni. Nu stiu daca oamenii de rand, dar cei de la Oltchim sigur da. Angajatii, Valcenii. 3-4 euro/actiunea. Sa zicem ca vor cumpara 50 de mii de oameni. Vin cam 200 de mii de euro. Ce se intampla cu banii astia? Re-tehnologizare! Simplu.

Si hai sa va zic un secret: Dan Diaconescu a aflat, nu cred ca e primul, ca poti face bani si din industrie. O fabrica imensa precum Oltchimul e din start sortita falimentului? Eu nu cred!

Ca imagine a castigat deja (o licitatie corecta, el da bani mai multi, dar STATULUI…), iar daca o va administra BINE (cu BUNA-CREDINTA) are sanse reale. Sa castige si imagine, si bani! Pe bune acum: voi credeti ca Oltchim valoreaza 45 de milioane?! Face pe putin 1 miliard! Are un POTENTIAL imens! A fost pusa pe butuci INTENTIONAT! In loc sa castige zeci de oameni , acum va castiga unul singur. Actionarul principal.

Mai este posibilitatea REALA ca DD sa dea mai departe combinatul unui investitor strategic. Gen GazProm. O fi de rau asta?

Legat de viitorul politic al lui DD, luati de cititi un articol scris de Mircea Kivu in RL .Parlamentul se va umple de partide de 2 bani, nevalidate electoral. Daca pana acum eram doar PC, acum vor fi si : UNPR, PNTCD, Forta Civica, si vad ca si ceva ecologisti. Toti astia adunati si inmultiti cu 5 nu vor face cat procentul PPDD! Rusinos, scandalos, tara de cacat! Si totusi, daca-i iese?!

Apropo, sa va zic 3 chestii. Clare, simple, precise:

1. Dan Diaconescu NU este membru PPDD!

2. Dan Diaconescu NU va candida la Parlament.

3. Dan Diaconescu va candida la presedentie, sustinut de PPDD, dar independent.

Luam primele 2 puncte: Dan Diaconescu poate fi si actionar, si realizator tv? Poate! Poate administra si Oltchim, si alte firme, si ce vrea el. Postul de Parlamentar L-AR INCOMODA! Ar trebui sa renunte, fie si de fatada, la afacerile lui. Nu mai bine le face OFICIAL SI TRANSPARENT?

Si inca ceva: DD administreaza ceva. Sa vedem cat de bine. Crin ce a administrat ? Ponta ce a administrat? Basescu, MRU? Deja DD mizeaza pe asta …

Dan Diaconescu castigator . Pana acum. Daca va continua pe drumul asta, Dan Diaconescu castigator PER TOTAL! Deja a crescut, nu doar ca procente, ci si in ochii oamenilor. Si-a tinut o promisiune doar.

Inchei cu un pronostic: PPDD 20%. MINIM!

Salutari CASTIGATOARE tuturor!

3 thoughts on “Dan Diaconescu CASTIGATOR !

  1. Pingback: Litera cu litera… «
  2. Pingback: Litera cu litera… | D'ale lu' Mell

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !