Daca scrii despre subiecte deochiate …

Legenda: subiecte deochiate = videochat, masaj erotic, sex-shop, swing.

Ce se intampla daca scrii despre subiecte deochiate?

1. Iti vor sari in cap pudicii. Cum care pudici? Cei care nu ar vrea sa vada pe bloguri cuvinte obscene, care ar vrea sa scrie doar despre livezi, flori, soare si zapada. Pe langa asta, nu sunt de acord nici macar ca altii sa scrie despre asta.

2. Vei avea un public ascuns. Vei avea vizualizari, poate multe, insa comentariile vor fi aproape 0. Nu vrea omul sa se stie ca citeste un astfel de articol. Citeste, recomanda unor prieteni (2-3), dar nu lasa urme. Nu iti va lasa comentarii, nu iti va da share.

3. Vei goni unii posibili advertiseri. Acei advertiseri sunt in categoria de la punctul 1. Cum, dom’le, sa apara ei alaturi de un studio videochat? Nu e voie.

4. Vei starni comentarii negative ale unor prieteni. Tot cei de la punctul 1 si nu numai. Unii te vor suspecta ca frecventezi astfel de locuri. Nu ca ar fi ceva rau.

5. Iti vei lua block pe niste grupuri de facebook. Unele nu-s de acord sa distribui asemenea articol in ograda lor. Citeste regulamentul grupurilor inainte de a posta un articol. Asta este un sfat general: citeste regulamentul oricarui grup inainte sa postezi pe el.

7. Vei primi laude din partea celor deschisi la minte. Din partea celor care vor sa citeasca aceste lucruri si care mai au si curajul sa recunoasca asta.

8. Vei goni publicul religios. Uneori se confunda cu pudicii, dar nu sunt pudici de genul pitipoancelor care se fac ca nu aud cand se vorbeste urat. Ei au explicatii religioase si nu sunt de acord cu promovarea pacatului. Nu sunt un public de neglijat, fiind destul de numerosi.

9. Nu te va cita nimeni pe alte bloguri. Sau te va cita foarte rar.

Acum tu alegi daca scrii sau nu despre subiecte deochiate. Eu am ales sa scriu si nu este prima oara cand o fac. Promit ca nici ultima. Tu ce alegi? ­čÖé Salutari DEOCHIATE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !