Daca as fi seful BlogalInitiative

Daca as fi seful BlogalInitiative …

 

BlogalInitiative, la implinirea a 5 ani de existenta, imi trimite o provocare: ce as face daca as fi seful BlogalInitiative. Acum, stiu ca multe dintre chestiile astea le-am mai zis, dar asa e frumos, sa le (re)asez intr-un articol si sa le spun din nou. E drept, vorbesc din perspectiva unui participant, cu ceva premii la activ.

Asadar, daca as fi seful BlogalInitiative

… As scoate campaniile distincte pe orase… E destul de frustrant sa vezi ca ai castigat 2 campanii, dar sa constati ca-s pe Bucuresti, deci cand vrei sa cumperi ceva din giftshopul national, constati ca n-ai puncte… Da, o campanie se adreseaza in special bloggerilor din Craiova. Da, ar putea fi lasate campaniile speciale pt Bucuresti, Timisoara, Craiova … dar PUNCTELE ar trebui sa fie comune.

… As baga mai multe produse in giftshop. As baga invitatii la conferinte (ca tot e vorba de bloggeri), as baga invitatii la film, la teatru, la concerte. Poate la meciuri. Si nu mai spuneti ca bucurestenii ar fi avantajati, ca-s o gramada de concerte ori chiar de meciuri prin provincie. Iar daca ne referim la filme, CinemaCity are cinematografe in toata tara, nu doar in Bucuresti.

… As baga regula ca la fiecare campanie un blogger sa scrie un articol si numai unul. Dispare ambiguitatea: daca scriu 2, voi fi apreciat pentru efort? As pastra aceasta regula, cu mai multe articole, drept exceptie, pentru anumite campanii, cum este cea la care ne alegem tema (la care am scris despre jucarii).

… As baga campanii cu premii pur blogosferice: un banner pe blogul lui Chinezu, un banner pe blogul lui Cristi Florea, un banner pe blogul SportLocal etc… A fost, in acest sens, campania avand ca premiu un banner pe RomaniaLibera. Pot fi gandite constant astfel de campanii. De exemplu, aceasta, care are drept premii doar puncte blogal.

… As baga drept premiu o intalnire/un weekend cu Kooperativa. De exemplu, Kooperativa anunta ca merge un weekend la munte/mare. Sunt ei (cati or fi) si pe langa ei, sa mai fie 3 locuri pt fanii Kooperativei. Ca-s 3, ca-i unul singur, nu conteaza.

… As organiza mai multe evenimente offline. Aici is in culpa, s-au organizat si nu am putut ajunge la ele. Dar ele trebuie organizate. Si ma gandesc ca ar putea fi organizate la anumite evenimente: de exemplu, hai sa vedem meciul de fotbal/handbal/baschet/rugby… Cum sa fie date aceste locuri si cui ramane sa stabiliti voi …

… As organiza mai multe campanii pentru diversele festivaluri: de film, de teatru, de muzica. Blogal a avut, in trecut, campanii pentru Fits (festivalul de teatru din Sibiu), insa mi-as fi dorit o campanie pt TIFF, o campanie pentru Comedy Cluj, campanii pentru Fest-FDR (festival de teatru in Timisoara) ori pentru festivaluri de film ori de teatru din Bucuresti (adresate celor din provincie). Si sa nu spuneti ca nu avem festivaluri in Bucuresti. Ca n-or fi de nivelul Fits ori TIFF e alta discutie, dar ele exista.

… As da un premiu surpriza, in mod automat, celui care a obtinut cele mai multe puncte intr-o etapa a campionatului. Sa se tina cont de TOATE punctele obtinute si la final sa fie declarat un campion. Iar campionul sa primeasca automat ceva (fie macar un banner pe blogal pe toata perioada etapei urmatoare).

5 ani de blogal

Vedeti, daca as fi seful BlogalInitiative as face multe. Cum nu sunt seful BlogalInitative, acesta va fi condus in continuare ca si pana acum. Bine, zic eu, si nu-s singurul care crede asta. Rezultatele le vedeti pe www.blogalinitative.ro. Ah, si inca ceva: la multi ani, BlogalInitiative, si cat mai multe premii. Salutari CHINEZESTI (e voie? :p) tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !