D-ale patului

Discutie acum cateva zile (Sa fi fost 5) cu un amic. In mod paradoxal, discutam despre … perne si cuverturi. Avea 3 probleme:

1. Vrea sa cumpere seturi de pat, dar ceva variat, ca o deprima culorile si ce gaseste in hypermarket.

2. Vrea ceva sa puna pe nu stiu ce canaparea, dar ceva asortat.

3. Vrea niste perne noi, eventual perne pe care sa le ofere oaspetilor cand acestia ii calca pragul.

Ma intreba daca e o solutie sa mearga in targ sa cumpere d-acolo. Ma rog: targ, obor, europa, tot tacamul. Este o solutie, insa am dubii ca e una atat de buna. Ok, preturile sunt mici, dar oare cat de calitative sunt? Cand vorbim de un tricou, o camasa sau o bluza na, sa zicem ca acceptam o teapa. Acceptam ca am dat 10 lei aiurea p-un tricou, dar sa dam 100 de lei pe un set de pat si sa nu fie bun?

Eu i-am dat o solutie in mediul online (click aici pentru detalii). De ce este mai sigura o cumparatura online am tot scris. Vanzatorul din targ azi e maine pleaca, insa site-ul e acolo de ceva timp. Ne putem uita la istoric, la cateva impresii ale cititorilor…

Iar gama este una variata atat ca si modele, cat si din punctul de vedere al culorilor. Iar preturile, ca si ele sunt importante, sunt destul de mici.

Mai e si varianta hypermarketurilor, dar acolo avem cozi iar gama nu e atat de variata. Ca si calitate nu cunosc, inca nu am comandat de la ei.

Legat de mediul virtual imi amintesc o faza tare cu o fosta colega de la socio (foarte simpatica tipa). Cica a fost ea in Europa mai demult si a umblat tot complexul sa gaseasca covoras cu Tweety. N-a gasit, habar n-am daca si-a luat din alta parte. Daca acum ar avea nevoie de asa ceva ar cauta prin complexele comerciale virtuale.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !