NU mi-a placut Curtea Berarilor de la Fabrica de Bere Timisoreana

NU mi-a placut Curtea Berarilor de la Fabrica de Bere Timisoreana

 

Merg des in berarii si, sincer, din multe puncte de vedere, prefer atmosfera de berarie in dauna celei de restaurant. Sunt si eu mai galagios si, in plus, la unele restaurante parca te simti prost sa bei bere. Eu sunt cu berea, asa ca localurile unde ea e pe primul loc sunt cele care-mi plac.

In Timisoara am fost de 2 ori: prima oara anul trecut, a doua oara saptamana trecuta. Prima oara am ratat Fabrica de Bere Timisoreana, acum am zis ca nu mai am voie sa fac asta. Asa ca am fost. Iar planul blogo/vlogo-sferic a fost asa: trag un clip inainte, iar opinia despre locatia efectiva o zic dupa. Asadar, intai clipul:

Acum sa va zic ce naspa e locatia :))

Intai si intai, in afara de culoarul pe care intri, de jur-imprejur ai lemn. Ok, lu’ Dumnezeu ii place lemnul, stim deja asta, dar sa stiti ca nu-i deloc ok. Te simti ca-ntr-o sauna: vezi cerul deasupra, dar nu are pe unde sa intre aer. Vantul nu bate deloc si nici ceva ajutator, un ventilator ceva, nu exista. Efectiv te sufoci (si nu erau 40 de grade afara, cum o fi atmosfera acolo in mijlocul verii?).

Fabrica de bere Timisoreana Curtea Berarilor

In al doilea rand, erau de jur-imprejur sunt mese, pe 2 randuri. Dupa ce ca te sufoci ca nu intra aer, te mai sufoci si ca-ti sufla-n ceafa cei de la masa alaturata. Sa nu mai zic de ideea de a baga 2 randuri de mese.

Apoi, berea aia nepasteurizata se mai gaseste-n Timisoara la Curtea Berarilor Timisoreana din Centru. Acolo e loc fain, merita sa mergi. Atmosfera misto si afara, si inauntru. Chiar vi-l recomand.

Si berea, ca pentru ea se vine, e foarte buna. Daca vreti sa faceti TESTUL adevarat, comandati o halba de bere nepasteurizata si o sticla de bere. Beti pe rand din ele, veti vedea diferenta FUNDAMENTALA dintre ele.

Curtea Berarilor Fabrica de bere Timisoreana

Ah, si legat de fabrica: nu se poate vizita. Adica e o carciuma situata acolo, la poarta fabricii. Ca in rest tot carciuma e, cu chelneri, cu mese, cu toate cele trebuincioase.

Si mai au si suveniruri, ceea ce e un lucru bun. Pentru localnici e o mandrie Fabrica de Bere Timisoreana, deci e ok sa aiba de unde cumpara Halbe cu Timisoreana.

Suveniruri Timisoreana

Cam atat despre vizita la Curtea Berarilor de la Fabrica de bere Timisoreana. Per total, dezamagitor, daca vreti sa beti berea aia buna nepasteurizata, mergeti in centrul orasului (pe langa complexul comercial Bega). Berea merita. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Desi articolul este despre o locatie din Timisoara, el este scris din Cluj, dintr-o camera a Complexului La Villa. Este al doilea articol scris de aici, primul fiind despre un film vazut la TIFF 2016. Asadar, articolul despre Curtea Berarilor de la Fabrica de bere Timisoreana este scris din Cluj. Acum, ca sa continui aroganta, ar trebui sa scriu despre Beraria Ursus din alta parte. Sa las articolul in cauza pentru Bucuresti? :))

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !