Curaj, inventivitate si popularitate: cum am castigat 200 de lei!

Curaj, inventivitate si popularitate: cum am castigat 200 de lei!

 

 

Am vazut zilele trecute filmul Nerve (tradus Adevar sau Provocare, desi e mai mult decat atat). Ideea filmului e misto, ma astept sa revina in atentia altor regizori si scenaristi. Poate fi stoarsa mult mai bine din punct de vedere cinematografic. Mai multe despre film am scris pe Cinemil.

Poza este facuta la avanpremeira Nerve
Poza este facuta la avanpremeira Nerve

Acum, insa, va semnalez o isprava foarte misto a distribuitorului acestui film, Freeman Entertainment. Ei au organizat un party cu o tematica asemanatoare. Ma rog, zic asemanatoare pentru ca, asa cum veti vedea, nu a fost chiar ca-n film (ceea ce zic ca a fost de bine, ca cine stie ce ar fi iesit).

Asadar, am fost invitat ieri seara la o petrecere tematica Nerve. Ce stiam inainte de party este ca trebuia sa imi aleg daca sa fiu Player sau Watcher. Din ce mi se lasase sa inteleg, eu am crezut ca privitorii, exact ca-n film, vor da probele. M-am gandit eu ce m-am gandit si am decis sa intreb ceva inainte sa confirm 100%. Unica mea intrebare a fost daca va fi vorba de probe fizice. Adica sa nu ma puna cineva sa ma catar, sa merg in maini, sa stau in cap sau ceva de genul. Mi s-a garantat ca nu, asa ca am hotarat: Player.

Am ajuns acolo si am asteptat. Cel mai naspa lucru: asteptarea. Aflam informatii diverse, nu stiam care e pe bune si care nu. Aflasem, de exemplu, ca va trebui sa fugim in jurul cladirii. Eram deja descumpanit: e clar ca nu voi castiga. Ma uit in jur, vad ca Bogdan era in pantofi de lac, iar Andreea (viitoarea castigatoare, dar sa nu anticipam) era pe tocuri. Eram mai linistit: eram convins ca nu voi mai fi ultimul. Ceea ce imi dadea o stare de bine.

Sa va zic acum probele si cine a ramas dupa fiecare:

  • Prima proba: trebuia sa spunem din ce film e un citat. Raspunsul il stia toata lumea. Era o intrebare de incalzire (citatul nu-l stiu, dar era Suicide Squad filmul).
  • Proba 2: sa facem schimb de un obiect vestimentar cu cineva de langa noi. Langa mine era Bogdan, asa ca eu i-am luat sacoul (care a intrat pe mine doar pe o maneca), iar el mi-a luat camasa inflorata. Conditia era sa participam la restul probelor imbracati asa. Chiar daca radeti de costumatia mea, sa stiti ca a dat bine la public. Probabil d-aia m-au votat sa raman in concurs ­čÖé
Asa aratau toti concurentii inainte schimbarea garderobei
Asa aratau toti concurentii inainte schimbarea garderobei
  • Proba 3: sa sarutam pe cineva din incapere timp de 5 secunde.

Dupa aceste 3 probe s-a trecut la vot. Primii 5, ca voturi, intrau in finala. O persoana putea vota cu mai multi playeri. Am intrat din prima in finala, eu si alte 2 persoane, pentru ultimii 3 s-a dat proba suplimentara. Complicat si oricum neinteresant atat timp cat nu eram eu implicat.

S-a trecut la urmatoarele probe. Asadar:

emil-calinescu-shoturi

  • Proba 4: Sa bei 3 shoturi in 5 secunde. Aici am vrut sa fac o aroganta si sa iau cumva toate paharele si sa le torn in acelasi timp pe gat. M-am gandit apoi ca timp oricum e si ca risc sa-mi alunece sau ceva. Am renuntat la idee. As fi testat-o ulterior, sa vad daca-mi iese. Bine, apoi am uitat de chestia asta. Cred ca voi testa candva (eventual pentru vlog :D). Atunci, in concurs, era riscant, orice miscare gresita ma facea sa scap paharul ­čÖé Oricum, am trecut proba, asta e important. E drept, aici un concurent ne-a parasit, a spus ca nu poate/vrea sa bea. Am ramas 4.

emil-calinescu-bol-cu-apa

  • Urmatoarea proba a fost preferata mea. Trebuia sa luam un mar dintr-un bol cu apa fara sa ne ajutam de maini. In fata mea o concurenta a clacat (nu a reusit sa faca asta in 30 de secunde). Am urmat eu. Planul meu a fost simplu: apa incomodeaza, deci trebuie sa scap de ea. Solutia era banala: sa rastorn bolul. Daca altfel nu se poate, apai sa-l rastorn spre mine. Ceea ce am si facut. Vedeti mai jos clipul filmat de Roxana.

Dupa isprava mea, privitorii au fost intrebati daca a fost legal ce am facut. Dupa deliberari, majoritatea a decis: NU E CEVA INTERZIS. Am mers mai departe. Vedeti mai jos o poza elocventa, imediat dupa isprava mea.

emil-calinescu-invingator

Si acum trebuie sa va zic si de ce am pierdut. Ma rog, de ce am castigat DOAR bronzul.

Asadar, ULTIMA proba: trebuia sa plangem. Serios, asta am fost pus sa fac. Intr-un club. Dupa ce aveam si ceva alcool la bord. Din 3 finalisti (eu, Kamara si Andreea Mihai), unul singur nu a fost capabil sa planga. Ati ghicit cine. Bine, nu e prima oara cand constat ca nu pot sa plang, dar e prima oara cand cu adevarat regret ca n-am putut plange :))

Acum sa va zic si ce am castigat: pai 200 de lei cash, cartea Nerve, o agenda si un tricou War Dogs (film pe care INCA nu l-am vazut). Apropo de tricou, este pentru prima oara dupa mult timp cand un tricou primit chiar imi vine. Multumesc, Freeman, pentru asta (desi am fost cam singurul care s-a bucurat de dimenisunile tricoului :D). Oricum, stiti cum e, de restul nu ma intereseaza :))

Am tricou cu bani, #LikeABo$$
Am tricou cu bani, #LikeABo$$ (poza e facuta la 4 dimineata, cand am ajuns acasa)

Acum trebuie sa va reamintesc cum am castigat premiile de mai sus: cu popularitate (fara voturile publicului nu ajungeam in finala), curaj (unii colegi bloggeri au spus din start ca nu se baga, ceea ce, sincer sa fie, n-a fost chiar atat de rau, era nevoie si de privitori) si cu inventivitate (fara sa rastorn acel bol nu cred ca terminam acea proba). Salutari CASTIGATOARE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Curaj, inventivitate si popularitate: cum am castigat 200 de lei!

  1. Pingback: Prima editie NERVE a fost in Romania - cu probe de bun-simt - CineAmatorCineAmator

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !