Cum sunt turcii?

Intrebarea Cum sunt turcii poate v-ati pus-o de multe ori. Ma rog, intrebarea poate fi pusa despre toate nationalitatile. De multe ori ma intreb ce parere au strainii despre noi (din punctul meu de vedere in multe cazuri ei au o parere mult mai buna decat avem noi).

Acum sa incerc sa raspund la intrebarea Cum sunt turcii? Si zic urmatoarele posibilitati:

1. Cum sunt turcii ca prieteni – aici pot sa vorbesc si in urma experientei de la Brasov. Si pot spune ca turcii sunt foarte buni prieteni. Imi plac turcii ca oameni de grup, imi plac ca si amici. Si au si figura simpatica in cele mai multe cazuri.

2. Cum sunt turcii ca organizatori – aici am ceva dubii. O sa vorbesc complet la final, cand am o imagine de ansamblu si cand ma voi convinge daca primele impresii sunt corecte sau nu. Spun doar atat: la Brasov, la ce a organizat Victoria, organizarea a fost MULT mai buna!

3. Cum sunt turcii ca si afaceristi – foarte ciudati. Ai impresia ca incearca sa-ti vanda orice. Uneori regret ca am dat banii din prima, alteori nicio negociere nu a fost acceptata. Sa va dau un exemplu: eram pe vapor si una din tipe ma filmase. Ma duc la ea sa-i cer inregistrarea. Un tip (gagica-su cred) imi cere bani. Si ii cerea razand. Ulterior mi l-a dat razand. Dar parea ca imi face un mare favor.

4. Cum sunt turcii ca si chelneri – nu stiu daca e regula generala, dar imi par foarte prietenosi. Si foarte felixibili. Nu stiu daca toti sunt asa, dar par foarte draguti toti cei pe care i-am intalnit.

5. Cum sunt turcii ca si taximetristi – aici am de 2 spus 2 lucruri:
– parca arata la fel: cu ceva burta si cu mustata. Si imbracati cat de cat elegant (niciunul in pantaloni scurti);
– nu par deloc periculosi cum se spune. Ok, pare destul de riscant pe strada, niste colegi au si vazut un mini-accident. Dar condusul lor pare ok.
Si inca o chestie despre taxiuri: toate sunt masini mari. Si unele au 8 locuri pentru pasageri. Bila alba.

Per total: sunt balcanici, au ceva simpatic in ei, sunt primitori, dar pare ca vor sa scoata bani de la tine. Nu ma mira nimic la ei, cred ca de fapt au confirmat absolut toate stereotipurile mele. Despre organizare promit sa mai scriu. SI scriu si despre farfurioara mea ­čÖé

Salutari BALCANICE tuturor si spuneti-mi si voi, din punctul vostru de vedere, cum sunt turcii ­čÖé

Comments

comments

4 thoughts on “Cum sunt turcii?

  1. Pingback: Cum sunt turcii?Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !