Cum sa gasesti cele mai avantajoase laptopuri second hand?

Cum sa gasesti cele mai avantajoase laptopuri second hand?

 

Esti in cautarea unui laptop decent la un buget restrans? Atunci cu siguranta ai nevoie de sfaturile de mai jos, menite sa te ajute sa agsesti cele mai ieftine si cele mai accesibile preturi pentru noile modele de laptopuri ce sunt disponibile pe piata.

Caracteristicile unui laptop sunt cele care aduc in prim plan si pretul acestuia, de aceea este bine sa analizezi modul in care un laptop second hand poate reda muzica, permite vizionarea de filme si navigarea pe internet. Atunci cand aceste criterii corespund in parametri normali, cu siguranta nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa cumperi ceea ce ti se ofera. Inainte de toate, asigura-te ca nu te grabesti sa alegi un laptop second hand, fara a analiza piata, diveritele magazine si colaboratori. 

Trucuri utile pentru a gasi un laptop second hand

  • Gasirea unui laptop second hand nu este atat de dificila si trebuie sa fii in masura sa verifici setarile acestuia, de aceea este bine sa mizezi pe posibilitatea de a programa o intalnire cu vanzatorul unui astfel de gadget;
  • Gasesti un laptop second hand la preturi accesibile in magazinele de tip refurbished, in cele de electronice, ce vand laptopuri ieftine, dar in stare buna de functionare;
  • Un laptop second hand impune verificarea componentelor inainte de achizitionare, de aceea un test este intotdeauna binevenit – testul te asigura ca dispozitivul este operational, chiar inainte de a-l cumpara;
  • Asteapta si unele sezoane de reduceri. In cazul in care nu te grabesti sa cumperi imediat un laptop second hand, atunci un timp de asteptare pana la Paste, la Craciun sau la Black Friday este meritat. Pe parcursul acestor perioade, vei vea ocazia sa intampini o multime de oferte reduse si vei avea posibilitatea sa gasesti cele mai decente laptopuri la costuri reduse cu mult peste medie;
  • Analizeaza site-urile de jocuri, pentru ca o multime dintre jucatori se plictisesc rapid de modelele de laptopuri pe care le achizitioneaza si pentru pasiunea lor de a juca investesc in alte modele, mult mai puternice. Aici ai posibilitatea sacumperi un laptop second hand care sa arate si sa functioneze ca unul nou-nout.

Diablos Computer

Unele dintre modelele pe care trebuie sa le ai in vedere la achizitionarea unui laptop second hand sunt si: Asus, Toshiba, Lenovo sau Acer. Acestea sunt unele dintre cele mai durabile laptopuri si cu siguranta sunt o idee buna sa le achizitionezi pentru propriul consum. Unele au memorii puternice, procesoare dual core sau quad-core, hard disk de 160GB sau monitor de 10.1 inch.

Daunele fizice reduc semnificativ costul unui laptop

Inainte de achizitionare ia aminte sa verifici suruburile ce sunt atasate de carcasa, incat acestea sa fie intacte. In cazul in care suruburle sunt marcate sau roase, atunci este bine sa ajungi la o intelegere cu vanzatorul sa le inlocuiasca inainte de procesul de cumparare.

Mai apoi, cauta daca sunt zgarieturi sau urme pe ecran, dar si in corpul laptopului. Dungile sau petele de pe ecran sunt posibil sa nu fie grave, insa, pot scade din pret, daca stii sa negociezi.

Deschide si inchide laptopul de cateva ori pentru a verifica ca actiunea se realizeaza fara probleme. Unele laptopuri sunt echipate cu un mecanism de oprire, de anti – alunecare sau de suport al clapetei la un anume unghi de pliere. Nu uita sa verifici capacul din toate pozitiile.

In cele din urma, fii sigur ca ecranul se potriveste egal cu partea de jos a tastaturii; componenta de inchidere in momentul in care laptopul este pliat trebuie sa fie perfect pliata. In cazul in care intampini o nepotrivire, ai putea cere repararea acestuia pe costurile vanzatorului si ai obtine un cost relativ mai mic al dispozitivului.

Daca ai in vedere aceste criterii, atunci cu siguranta vei avea propriul laptop second hand la un cost accesibil pentru buzunarul tau.

Comments

comments

One thought on “Cum sa gasesti cele mai avantajoase laptopuri second hand?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !