De la altii: Cum sa ai grija de ceasurile tale pentru a nu le deteriora

Cum sa am grija de ceasurile mele pentru a nu le deteriora

 

 

Cei care isi cumpara ceasuri foarte ieftine nu acorda mare importanta protejarii lor. La urma urmei, un ceas de 30 lei nu poate fi considerat un ceas valoros. Insa, sunt si persoane care isi cumpara ceasuri Seiko, ceasuri Orient sau ceasuri de la alte firme de renume. Daca esti interesat/a de ceasuri de calitate la preturi corecte, intra pe bestwatch.ro.

seiko-dedicated-to-perfection

Revin acum insa la pastrarea cesurilor. Adevaratii colectionari de ceasuri le pastreaza in cutii speciale, in cutii menite sa ofere protectie pe toata durata depozitarii. Insa, ceasurile nu au nevoie de protectie doar cand nu sunt purtate, ci au nevoie de protectie si atunci cand sunt purtate.

Un prim lucru pe care trebuie sa il faci este sa eviti sa porti bratari pe aceeasi mana cu ceasul, in cazul in care acestea il pot zgaria. Ceasul se poarta pe mana pe care nu porti astfel de accesorii.

Apoi, importante sunt si temperaturile la care porti ceasul. Ceasurile sunt rezistente la temperaturi destul de scazute/ridicate, insa, nu le lasa aproape de o sursa foarte puternica de caldura sau de inghet.

Daca vrei sa iti protejezi ceasul, evita sa il porti atunci cand faci activitati care l-ar putea deteriora, cum ar fi activitatile sportive. Daca ai nevoie de un ceas pentru a-l folosi in astfel de situatii, alege un ceas mai ieftin.

Pentru a-ti proteja ceasul cat mai bine si pentru un timp cat mai lung, evita sa il porti atunci cand folosesti produse cosmetice. Ca o regula generala, ai in vedere faptul ca ceasul se pune la mana la urma, dupa ce te-ai dat cu toate cremele si cu parfum.

Pentru a-ti proteja ceasul trebuie sa ai grija si la suprafetele pe care il lasi. Evita sa lasi ceasul pe laptop sau pe alte dispozitive electromagnetice, deoarece ii pot fi afectate componentele din interior.

Chiar daca ai grija mereu de ceasurile tale, ai in vedere si faptul ca acestea trebuie curatate periodic. Cel mai bine se poate ocupa de acest lucru un specialist.

BestWatch

Ai grija de ceasurile tale, poarta-le cu atentie si depoziteaza-le in locuri uscate si ferite de praf sau raze solare. Evita sa faci greseala pe care o fac multe persoane si anume aceea de a pastra ceasurile in baie. Baia este o incapere cu un nivel de umezeala ridicat, ceea ce dauneaza ceasurilor in mod categoric.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !