Cum mi-am facut reclama in offline APROAPE gratis!

Cum mi-am facut reclama in offline APROAPE gratis!

 

 

Sunt inca in Oradea si bantui orasul, cu ale sale obiective turistice. Desi zisesem de 2 zile ca merg sa vad cetatea, abia astazi ii veni randul. Si randul ii veni tarziu, caci din cauza ei, a cetatii, dar si a mea, caci m-am lungit prea mult si m-am semi-ratacit printr-ansa, am ratat spectacolul de teatru de la ora 18.

Acolo, in Cetatea Oradea, pe langa cetatea prin care te poti plimba in voie (m-a tentat sa trag un clip, dar si din cauza oboselii, dar si din alte cauze, nu aveam deloc inspiratie; as fi porit camera, cu selfie stick-ul din dotare, si n-as fi avut ce sa spun), mai exista si un muzeu. Intrarea este aproape modica: 5 lei, cu reduceri pentru studenti si alte alea. Plus o taxa de 40 de lei daca vrei sa pozezi. Nu am platit-o, deci n-am pozat.

Eh, acum ne apropiem de partea interesanta. De ceea ce scrie in titlu. Caci acolo, la muzeu, la sectiunea expozitii de pictura si fotografie (undeva la etajul 2), era o sala unde vad eu un caiet, cu pixul aferent langa. In dreptul citesc indemnul de a scrie pictura preferata din sala. Faceau un fel de sondaj.

Vizitez eu calm sectiunea, ma asez pe scaun, scriu (si-mi dau seama cat de rar scriu de mana) ce trebuia scris si ma semnez, parca automat, cu EmilCalinescu.eu. Robotic. Vad ce am scris si constientizez urmatorul lucru: am produs o nedreptate. Una flagranta: cum adica? Doar un copil am?

Asa ca deschid pagini la intamplare, pagini deja scrise, si scriu, de preferat jos, si alte cateva bloguri. Am mai scris doar alte 3 bloguri: LaTeatru.eu (caci sunt in Oradea cu ocazia unui festival de teatru), Cinemil.ro si LaStadion.eu (ca voi merge sambata sa vizitez si acest obiectiv turistic). Am ezitat daca sa trec si blogul politic, m-am temut sa nu care cumva sa fi scris ceva de rau despre unguri, caci daca citea cineva zilele astea un astfel de articol, nu prea ar fi fost bine pentru integritatea mea corporala. Nu am pus nici blogul cel blond, am zis sa fiu fair in competitia Super-Blog ce este in desfasurare! Si am zis ca-s de ajuns cele 4, celelalte trebuie descoperite ­čÖé

Ma rog, hai sa nu mai mananc cacat: de fapt se auzeau niste pasi si de teama m-am ridicat si am plecat de acolo. Am apucat sa scriu doar 4 bloguri (3 plus acesta).

Altfel, cetatea Oradea este un loc misto. De vizitat. Iar catastif din ala pentru autografe cica au multe cetateni. Zic sa ma apuc sa le vizitez. Pentru un trafic mai bun pe bloguri, nu d-altceva ­čÖé

Acum ziceti voi unde v-ati facut ultima oara reclama in offline. Sunt curios. Si sper sa nu-mi ziceti ca ati scris numele blogului in buda vreunei carciumi. Desi, sincer, mi se pare o metoda eficienta :)) Salutari BLOGOSFERICE si OLTENESTI de la Oradea!

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !