Cum mi-am facut programare la frizer pentru data de 15 mai 2020

programare la frizer stailer.ro

Esti barbat si ti-ai facut programare la frizer? De ce? Te-ai lovit la cap? Ce-ai patit? Si, daca tot ai facut asa ceva, de ce te mai si lauzi?

Vedeti voi, desi pentru unii parca a trecut o eternitate, pentru mine data de 15 mai 2020 va ramane o data importanta din cauza contextul social si politic. Pe scurt, pe 15 mai 2020 Romania a iesit din starea de urgenta, stare care pe mine ma prinsese … netuns. Si na, conformist cum sunt, nu m-am dus la vreo frizerie clandestina. Nici macar nu stiam sa functioneze vreuna.

Drept urmare, cand s-a anuntat ca urmeaza iesirea din starea de urgenta, m-am agitat sa fac programare la frizeriea pe care am frecventat-o pana la pandemie. Faza amuzanta este ca eu nu am o frizerie a mea, ci merg cam pe unde se nimereste. In principiu, frizeria nu este nicidecum printre prioritatile mele, iar o discutie masculina despre unde si cum ma tund este peste puterile mele de intelegere.

Revenind la data de 15 mai 2020, trebuie sa va spun din start prima problema: NU STIAM cum se cheama acea frizerie. Era un salon, zica-se dichisit, deloc scump totusi, ca na, sunt si zgarcit de felul meu, insa habar n-aveam cum se numeste. Nici macar cum ii cheama pe frizeri (un el si o ea, care ma tunsesera cumva alternativ, dupa criteriul Care era liber in acel moment). Deci aveam tot internetul in fata, insa nu stiam ce sa caut. Am cautat-o babeste, pe harta. Alta solutie nu exista, evident.

Am aflat numele salonului, unul care are si alte filiale (locatii prin tot Bucurestiul), am aflat sfantul numar de telefon si am sunat. Pe langa faptul ca aveam initial o tona de intrebari, in frunte cu „Cat de devreme trebuie sa vin?” si „Trebuie sa port masca in timp ce sunt tuns?”, eu nu stiam exact ce sa aleg in afara de ora. Eram intrebat o tona de chestii, unele evidente precum „Preferinte pentru cine sa va tunda?”, la care eu chiar nu aveam raspuns. Repet: nu stiam absolut niciun nume.

O faza amuzanta petrecuta cand asteptam in fata frizeriei: trece pe acolo un tanar bine imbracat, dar cu vorba si atitudine asa, mai de cocalar. Ma intreaba daca poate sa se tunda si el. Eu ii zic ca nu stiu, si eu astept pentru asta, insa eu mi-am facut programare la frizer. El, revoltat: ajung ca gagica-mea, ba? Sa fac programare?! Ma rog, am exclus cuvintele usor colorate din limbajul lui.

Repet, 15 mai 2020 era prima zi de dupa starea de urgenta. E drept, ulterior nu m-am mai programat, am zis ca pot sa merg sa ma tund fara programare la frizer, insa multi prieteni de-ai mei, femei si barbati deopotriva, se duc doar cu programare. Oamenii incep sa-si pretuiasca timpul, preferand sa elimine complet asteptarea.

Drept urmare, aparitia unor agregatoare de saloane de infrumusetare tip www.stailer.ro era de asteptat. Totodata, aceasta programare din timp are si alte avantaje: cei cu agenda plina, oamenii importanti si ocupati, isi pot programa de la inceputul lunii diverse chestii aparent neimportante. De exemplu, pentru femei se recomanda un masaj profesionist cel putin o data pe luna. Daca te bazezi pe propria memorie s-ar putea sa nu reusesti sa respecti astfel de recomandari.

In plus, m-a prins deseori netuns vreo plecare, drept urmare astfel de agregatoare sunt utile pentru o programare undeva-n provincie. La ce program incarcat aveam eu prin Cluj, cand era TIFFul, chiar mi-ar fi fost util. Anul asta, daca ajung pe acolo, poate as incerca si o tunsura cu programare prealabila.

Programare la frizer in Cluj – hai ca suna bine. Mai lipseste sa ma programez si sa-mi aranjeze barba. Ma rog, chiar as face asta daca ar urma sa apar la tv. De aparut am aparut, dar nu la Cluj. Acolo doar la radio 🙂

Altfel, in loc de concluzie: momentan data de 15 mai 2020 este SINGURA data din existenta mea cand mi-am facut programare la frizer. Tind sa cred ca nu va ramane si ULTIMA.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !