Cum m-a convins o carte sa-mi fac podcast. Podcast CULT LA CAP!

Podcast Cult la cap banner

Podcast CULT LA CAP este noul meu proiect cu care vreau sa rup in doua online-ul. Blogurile sunt asa, prafuite, de 2012, asa ca trebuie sa intru si eu in randul lumii. Este echivalentul trecerii la smartphone a unei persoane de 60 de ani. Ori 70.

Podcast CULT LA CAP este un proiect pe care-l am in cap de ceva timp. De ceva ani as zice. Am recitit zilele trecute interviul luat de cititori, interviu de acum 3 ani. In el ziceam ca ma voi apuca de vlogging/podcast CAT DE CURAND. Eh, timpul e relativ de la Einstein incoace. Cat de curand adica peste 2 ani si ceva. Aproape 3.

Podcast CULT LA CAP este un proiect care vrea sa unifice mai multe bloguri de-ale mele: cel de carte, cel de film si cel de teatru. Plus, la nevoie, blogul de fotbal si cel culinar. Cultura de hamei este si ea cultura, nu? 🙂 Ma rog, la limita aici ar putea intra si blogul politic. Poate-mi vine mie candva sa fac un interviu cu un istoric. Poate n-ar fi o idee rea. Deloc rea, daca stau bine sa ma gandesc.

Podcast CULT LA CAP nu ar fi aparut daca n-as fi citit cartea Fetele disparute (aparuta la Editura Litera). In carte, anchetatoarea principala este realizatoarea de podcasturi pentru BBC. Nu este chiar bloggerul/vloggerul ideal, caci nu este independent, ci este asociat unei entitati media mari (de stat chiar), dar altfel este un podcaster IDEAL. Fabulos personaj. Va recomand din suflet cartea fix pentru ea (o cheama Jenna). Ea, Jenna, desi personaj FICTIV, a reusit sa ma convinga, sa ma influenteze, pe mine, desi locuiesc la mii de kilometri distanta. Un influencer autentic, asa cum ar trebui sa fie orice influencer care se respecta.

Podcast CULT LA CAP este un proiect care inca este gandit, dar care va aparea pe 15 ianuarie 2024, adica la fix 6 ani de la aparitia blogului CitestEmil.ro. Vreau sa am si clipuri in care vorbesc singur, vreau sa am si invitati (pe care INCA nu stiu cum, unde si cu ce ii voi filma), vreau sa filmez si de la evenimente (desi habar n-am cat de indicat este). Vreau multe. Foarte multe. Si momentan nu stiu nici macar cum va fi primul clip. Macar stiu ca va fi pe 15 ianuarie 2024. Oare sa fac un clip despre Eminescu?

Podcast CULT LA CAP este un proiect care ma reprezinta din toate punctele de vedere. Voi fi acelasi eu, intr-o noua ipostaza. Voi munci un pic la inceput, voi invata sa editez video, sa ma filmez, sa vorbesc. Dar ulterior lucrurile sper ca vor merge de la sine. Sper. Cred. Imi doresc. M-as bucura sa se intample asta.

Podcast CULT LA CAP este un proiect care nu ar fi posibil fara voi, asa ca va invit si pe voi sa va spuneti ideile, sugestiile. Ce ati vrea sa vedeti, cum ati vrea sa fie totul, ce NU ati vrea sa vedeti si tot asa. Promit sa citesc/ascult toate opiniile primite, chiar daca in mod cert nu ma pot lua dupa toata lumea. Multe opinii sunt contradictorii, nu pot multumi pe toata lumea. Si nici nu-mi propun asta. Dimpotriva: eu cred ca daca nemultumesc multi oameni e de bine. Daca deranjez e de bine. Serios vorbesc. Nu glumesc. Deloc-deloc.

Podcast CULT LA CAP are deja un canal de YouTube, la care va invit sa va abonati. Nu, nu este fostul vlog, blondpunctro. Nu stiu ce voi face cu el, dar zic sa incep de la 0. New year, new me, parca asa se zicea, nu?

Podcast CULT LA CAP – din 15 ianuarie 2024! Slogan n-am, dar poate ma ajutati voi cu unul. Unul misto, memorabil. Ce ziceti? Batem palma, ca de la cult la cult. Sau de la coolt la cult. Nu mai stiu cum era exact!

2 thoughts on “Cum m-a convins o carte sa-mi fac podcast. Podcast CULT LA CAP!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !