Cum faci lumina cu ajutorul apei? Speli geamurile!

Cum faci lumina cu ajutorul apei Speli geamurile aspiratoare pentru geamuri karcher

Motto: Cum faci lumina cu ajutorul apei? Speli geamurile!

Din pacate, foarte multi ignora acest banc sau, mai bine zis, il considera doar un banc, o gluma la care trebuie doar sa razi. In fond, despre asta este vorba atunci cand zici bancuri: trebuie sa-l faci pe celalalt sa rada, nu?

Problema multora este, de fapt, de perceptie: oamenii nu inteleg ca cele mai amuzante glume sunt cele … reale, cel mai mult si mai bine razi de situatiile reale, de chestiile pe care le poti intalni in viata reala.

Exact din acest motiv sunt descurajate glumele cu anumite categorii etnice si sociale. Exact din acest motiv unele glume pot deveni jignitoare. Si exact din acelasi motiv glumele politice au facut, la propriu, atatea victime in trecut.

Cum faci lumina cu ajutorul apei Speli geamurile - aspiratoare pentru geamuri

Revenind la geamuri, trebuie sa recunosc ca deseori eu judec o incapere, fie ea dormitor, birou ori chiar bucatarie, dupa … geamuri. In cazul unui birou, a unei camere de lucru, cel mai important aspect este, pentru mine, privelistea. Eu n-as putea sa am inspiratie pentru scris daca pe fereastra s-ar vedea ceva sinistru (ghena de gunoi, de pilda) ori nu s-ar vedea nimic (cazul blocurilor construite unele langa altele, unde pe fereastra vezi blocul de vizavi).

Avand in vedere importanta privelistii, va dati seama cat de importanta este pentru mine spalarea geamurilor. Din acest motiv, aspiratoarele pentru geamuri mi se par cele mai importante instrumente pentru curatenie. Poate-s un pic snob, caci pentru mine curatenia WOW inseamna curatenia care se vede, curatenia pe care o resimt cel mai bine.

Daca eu ma simt la fel in casa proaspat curatata inseamna ca am facut-o degeaba. Pentru mine, curatenia care conteaza este curatenia care-mi schimba starea de spirit. Curatenia de primavara este importanta nu doar pentru ca aduce mai multa lumina naturala in casa (ziua devenind din ce in ce mai lunga), ci si pentru ca trebuie sa-ti dea senzatia de renastere, de nou inceput. De ce credeti ca romanii exprima varsta unei persoane in numar de primaveri?

Revenind la spalarea geamurilor, as vrea sa va anunt ca inca sunt persoane in aceasta tara (habar n-am, or fi si prin alte tari) care spala geamurile cu carpa si … ziarul. Bine, intrebarea corecta este cum or mai gasi ei ziare, dar na, zic sa nu fiu rautacios.

ASPIRATOR PENTRU GEAMURI WV 6 + KV 4(WHITE)
ASPIRATOR PENTRU GEAMURI WV 6 + KV 4(WHITE)

Apiratoarele pentru geamuri de la Karcher sunt solutia ideala nu doar pentru cei care stau la curte, care au de spalat geamuri mari plus alte suprafete netede, ci si pentru cei care stau la bloc si care au balconul inchis. Merg deseori pe strada si vad la etajele inferioare geamuri extrem de murdare de mi-e scarba mie de scarba lor (expresia originala era „mi-e rusine de rusinea lor”, dar merge si expresia mea).

Nu va descriu modul in care functioneaza un astfel de aspirator pentru ca plec de la premisa ca ati auzit cu siguranta de el (ori de aspiratoarele din gama sa). Va las, insa, un link de Youtube care o sa va dumireasca in cazul putin probabil in care chiar nu ati auzit de ele:

In final as vrea sa trag o concluzie cumva logica: Cum faci lumina cu ajutorul apei? Speli geamurile … cu ajutorul aspiratoarelor pentru geamuri de la Karcher.

Cum faci lumina cu ajutorul apei? Speli geamurile! – ULTIMUL articol din competitia Spring Super-Blog 2021.

One thought on “Cum faci lumina cu ajutorul apei? Speli geamurile!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !