Cum am invatat sa conduc

Cum am invatat sa conduc

 

Fara sa fie neaparat un motiv de lauda, va anunt din start ca nu am carnet de conducere. Desi se spune ca este o chestiune ce tine de masculinitate, se pare ca la mine nu este cazul. Mai mult, discutiile despre masini ma plictisesc de moarte. Pentru mine masina este un morman de fiare ce se poate dovedi, in multe situatii, util. Dar cam atat. Sa iubesc un morman de fiare? N-as putea.

Totusi, mi s-a mai spus ca aceasta pasiune pentru masini trebuie insuflata de cineva. E drept, acest lucru trebuie sa se intample pe la 18-20 de ani. Sau poate mai devreme. Daca nu se intampla pana atunci, sansele sa iubesti acel morman de fiare tind spre 0. Cum e cazul la mine.

Cum am invatat sa conduc Poster

Despre o astfel de poveste este vorba in Cum am invatat sa conduc. Pentru Mititica condusul masinii este o poveste de iubire. De fiecare data cand conduce isi aminteste de unchiul Peck si de indicatiile sale pretioase. Mainile la ora 3 si la ora 9, pare a auzi Mititica de fiecare data cand se urca la volan.

Cum am invatat sa conduc 2

Nu aceasta este principala idee din acest spectacol. Aceasta este, ca sa zic asa, partea comerciala a lui. Titlul este pus intocmai fix in acest sens. Ideea centrala a acestui spectacol este, insa, iubirea interzisa dintre Mititica si unchiul Peck. Nu zic mai multe, va las pe voi sa descoperiti.

Cum am invatat sa conduc 1

Zic doar atat: veti aprecia spectacolul la adevarata sa valoare daca iubiti masinile si daca ati cunoscut cazuri de incest ori, ca sa zic asa, semi-incest. Pe mine niciunul dintre aceste subiecte nu ma atrage, asa ca sunt subiectiv. Spectacolul este foarte bine jucat, cu actori bine alesi in rolurile lor, in multe momente amuzant si bine regizat. Decorul mi se pare un pic ambiguu, si se pare ca nu-s singurul care observa asta.

Despre Cum am invatat sa conduc au mai scris: Ziarul Metropolis, Yorick si Ileana Lucaciu. Poate fi vazut la Sala Noua a Teatrului de Comedie. Salutari TEATRALE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !