Cu nasul pe avion :)

Ati zburat vreodata cu o cursa low-cost? Ati fost vreodata in asa ceva? Eu nu , dar mi s-a spus ca e o atmosfera UNICA!

Lasand la o parte pretul unui astfel de bilet de avion, sa vedem atmosfera. Repet: este UNICA!

1. Intai si intai lumea are aproape toate sacosele la ei. Unele stau pe jos, altele stau sus dar candva vor cadea. Oricum, e o atmosfera d-aia apasatoare de simti ca n-ai aer. N-ai aer, deschizi geamul. Dupa mine e simplu. Din pacate n-ai voie…

2. Se vorbeste tare. Dar tare de tot. Cum ar zice formatia HI-Q: IMI PLACE TARE, DA-O MAI TARE! Vocea, muzica, nu conteaza! Tare sa fie!

3. Se aud manele! Ah, da, partea frumoasa: manele din spate, manele din fata. Nu am aflat daca e acelasi concert sau e duet pe 2 voci. Nu stiu, cert este ca se aud. Nu ca ar fi asta un lucru rau.

Cursa care mi-a fost povestita a fost Bucuresti – Torino. Niste bilete avion low cost pana la Torino cica ar fi mai ieftine decat niste bilete de tren pana la Cluj. Frumoasa viata des.

Ma intreb doar cat timp va mai trece pana cand oamenii vor merge cu nasul si pe avion. Ala va fi momentul de glorie al mersului cu avionul 🙂 (plata in EURO, bineinteles)

Salutari ZBURATOARE tuturor 🙂

ps: Daca aveti experiente legate de cursele low cost sau de cursele normale, rog sa nu tineti pentru voi. Niste cititori vor sa afle si ei. Hai, sheruiti experientele voastre 🙂

ps 2: Uneori iese si cu bataie. Ceea ce pentru mine ca blogger ar fi mana cereasca :))

Comments

comments

10 thoughts on “Cu nasul pe avion :)

 1. Da. E ca in faza cu majoritatea: majoritatea oamenilor are dreptate. Se acorda cu majoritatea, respectiv cu lumea 🙂

  1. Păi hai atunci să nu ne legăm de alţi bloggeri care nu au luat BAC, când noi, doctoranzi, considerăm „lumea” ca fiind substantiv de gen masculin, la plural.

   1. @Ade: El se referă că e substantiv colectiv, dar nu ştie cum s-o zică :))
    @Emil: Știu ce vrei să spui, dar nu e vorba de ”are”, ci de ”ei”. Ar fi trebuit să zici că ”lumea are aproape toate sacoșele la ea”. :)))

 2. Pe principiul ăsta, „lumea” are genul masculin, să-nţelegem?! Adică, …la mea, „toţi lumii are sacoşele la ei”, gen. Sau greşesc?

 3. Ce-nseamnă lipsa de diacritice … până la ultimul paragraf nu înțelegeam care e legătura cu nasul și cu avionul. Dup-aia mi-am dat seama că e vorba, de fapt, de naș.

  Cât despre ”lumea cu sacoșe la ei” … priceless! E de colecție!

 4. Aaaaaa, nu! Tinere, remember me?! NU poti sa faci asta!!! :)) Vorba IRinei, esti priceless. O sa-ti urmaresc blogul numai ca sa te taxez. Stai jos!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !