Cu intarziere … concluzii de 1 aprilie

Nasol e sa ajungi fix precum cei pe care-i critici. Nasol, trist, dramatic. Dar ce sa fac, asta mi-e soarta. Am fost ocupat zilele astea si am tot omis sa scriu articolul acesta. Zic totusi ca nu este timpul pierdut.

Asadar, am de facut 2 bilanturi: bilantul personal de 1 aprilie si bilantul blogosferic. Sa incep cu ultimul. Asadar:

– Au fost 24 de articole pe acest blog. Mi-au placut toate, ce-i drept unele iesind in evidenta. Am fost oarecum dezamagit de numarul mic de comentarii, insa asta este o caracteristica a cititorilor mei: destul de pasivi. Nu e ceva de lauda, nu e nici o critica, e doar o constatare.
– Nici sondajul nu este foarte accesat. Din acest motiv prelungesc votarea pana marti seara. Asta insemnand ca inca va puteti vota articolul favorit.
– Au scris, ca de obicei, si oameni noi, oameni care si-au facut debutul la mine pe blog. Si pe care as vrea sa-i revad scriind, pentru ca au facut-o foarte bine.
– Urmatorul maraton de guest-posting, ca tot ma intrebau cativa, va fi de 1 iunie! Da, este un anunt oficial. Daca doriti puteti trimite inca de p-acu articolele. INcepand cu luna mai voi scrie articolul oficial, cu regulament si alte alea. De 1 iunie pare mai usor de scris, nu? ­čÖé
– O mentiune legata de premiul acordat celui mai comentat articol: se pare ca acesta nu se va acorda. Cum eu am promis 5 premii, voi vedea exact cum voi acorda premiul nr 5. Poate voi da personal 2 premii (alese de mine, din topul personal), poate voi da la al II-lea cel mai vizitat articol. Vad eu.
– Multumesc inca o data tuturor celor care au scris. Si ii astept si pe 1 iunie cu un articol.

Acum, pe scurt, bilantul personal:

– Pentru ca am avut maraton, nu mi-am mai putut folosi blogul pentru tepe.
– Unica pacaleala: cea cu parola de facebook. Nu ziceti ca la aia nu mai pune nimeni botul ca e fals. Si multi bloggeri (nu le dau numele, ca nu asta e scopul).
– O dezamagire: o persoana care m-a sters din lista din cauza farsei. Oare atat de mult sa ne fi pierdut simtul umorului? A mai fost cineva care doar m-a amenintat ca-mi face asta, dar era intr-o stare naspa. S-a razgandit. Iar alta persoana, dupa o reactie initiala negativa, a inceput sa-si ceara scuze de aveam impresia ca scuzele alea sunt pacaleala ei de 1 aprilie :)) Per total, doar 1 ignore am primit anul asta (altii cica au primit mai multe).
– Bila alba pentru cei care au primit-o cu zambetul pe bune, fie ca au luat teapa, fie ca nu. De ce ar fi ceva de rau ca imi „incerc norocul”? ­čÖé
– Nu am urmarit presa, deci nu stiu ce tampenii s-au scris de 1 aprilie.

Ce ziceti, a meritat sa bag maraton de guest-posting cu riscul de a nu putea folosi blogul la pacaleli ? ­čÖé Eu zic ca da.

In incheiere o melodie pentru toti tepuitii de 1 aprilie:

Salutari BLOGOSFERICE tuturor! ­čÖé

ps: Daca este vreun om care doreste sa ma injure pentru teapa data, rog a folosi cu incredere adresa EMIL@MINUNAT.EU !

Comments

comments

2 thoughts on “Cu intarziere … concluzii de 1 aprilie

  1. Pai bine, mai Emil, de ce pacalesti tu pe cine nu trebuie si pe cine nu are simtul umorului ? Nu te orientezi deloc, ba, baiatule ! :). In articolul meu de 1 aprilie tocmai ma plangeam ca nu m-a pacalit nimeni memorabil si in incheiere chiar imi exprimam dorinta de a mi se face o farsa pe care sa mi-o aduc aminte si peste 100 de ani. Remember ? Mno, acuma mai trebuie sa astept un an pentru farsa mult dorita, sau poate doi,sau poate. Oricum, speranta moare ultima . Astept cu nerabdare sa vad cine a castigat concursul. Ma gandesc sa scriu un articol si pentru 1 iunie.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !