Cu cortul in gradina

Pentru unii cortul este prietenul cel mai bun. Merg cu el la munte, merg cu el la mare (in Vama sau la Navodari) si se simt al dracului de bine in el. Vi se pare insa absurd sa mergi cu cortul in gradina? Mie-mi suna cel putin ciudat. Dar …

Hai sa ne gandim ca avem o curte si o gradina mare. Da, nu ne-am zgarcit atunci cand am luat terenul ci, dimpotriva. Am luat o ditamai suprafata, gandindu-ne ca nu doar casa este cea importanta. Si eu as face la fel.

In acea gradina, ca tot este mare, vrem sa ne simtim ca in natura. In fond, d-aia stam la curte, sa ne bucuram de binefacerile naturii (daca acea casa este undeva la munte e cu atat mai bine). Ce facem? Ne gandim la corturi de gradina. Aparent este ceva tiganesc, nu stii la ce e util si de ce ai vrea sa stai, in propria curte, in cort. Va contrazic un pic si va dau 2 argumente:

1. Puteti organiza un eveniment (nunta, boteza ori chiar zi de nastere) intr-un cort imens, amplasat in curtea voastra. Costurile sunt mult mai mici decat intr-un restaurant. Iar invitatii se vor simti CA ACASA. Restaurantul poate parea neprietenos si rece, insa acasa la voi invitatii se vor simti cu adevarat bine.

2. Foarte multa lume inlocuieste mersul la munte cu statul la tara. Foarte multe persoane considera ca a sta la tara este la fel de sanatos si placut cu a merge la munte. Iar daca la tara este intr-o localitate muntoasa e cu atat mai bine. Iar cortul se integreaza perfect in peisaj.

Recunosc, nu am mers niciodata cu cortul, nu am fost la nicio nunta facuta in cort si tind sa cred ca nu mi-as face nunta in cort. Totusi, nu condamn pe cei care vor sa mearga cu cortul. Pot spune ca nu e pentru mine, ca-s prea comod (a se citi fitos), insa de ce sa-i condamn pe cei care-s diferiti?

Nu, nu e prima oara cand scriu despre cort. Si nici ultima probabil.

Daca as cunoaste pe cineva care are un cort din asta modern in gradina probabil m-as duce sa vad cum e. M-as incumeta sa si dorm o noapte, sa vad cum e. Pe termen lung nu l-as folosi, dar ca un fel de „camera de oaspeti” pe bune ca ar merge. Despre nunta in cort mai discutam, nu e cazul momentan.

Cu cortul in gradina? Initial as fi zis un NU hotarat, acum as zice un DE CE NU? Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !