Cu cine ma vad la Zilele Biz 2013?

Zilele Biz 2013 este cea mai mare conferinta de business din Romania. Anul asta merg pentru a II-a oara, prima oara fiind in 2012. Pot spune ca am deja experienta.

Ce asteptari am de la Zilele Biz 2013? Inevitabil, voi face comparatie cu evenimentul de anul trecut.

1. Astept sa fiu din nou surprins de idei si de oameni faini. Anul trecut am descoperit 3 oameni foarte tari:
– George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie. Ulterior am discutat cu dansul (l-am vizitat la teatru de cateva ori), impresia despre dansul fiind foarte buna. Este un om foarte deschis, foarte carismatic si foarte destupat la minte (asta desi se spune despre directorii teatrelor de stat ca ar fi niste incuiati).

– Roxana Murgu este un tanar antreprenor in domeniul modei. Detine http://www.bandofcreators.com/, loc unde tinerii designeri isi pot expune si vinde produsele. Am revazut-o la Gala Diana, organizata de Media Pro Distribution, unde a avut o mica prezentare de moda. Revederea cu ea a fost una fericita, ea fiind o persoana foarte placuta. Sper sa ne revedem si cu alte ocazii.

– Lousiana Dobrinescu este o frumoasa avocata, ce avusese un discurs despre fiscalitate. Am fost placut surprins sa cunosc o persoana atat de joviala, parca prea simpatica pentru o avocata. Serios, a fost prima avocata care mi-a anulat stereotipurile despre aceasta breasla. Au urmat alte 2, desi multi spun ca ele ar fi niste exceptii pentru simplul fapt ca accepta sa participe la astfel de conferinte. Asa o fi.

Si inca o bila alba (sper sa nu se supere pentru ca spun asta): i-am pus vreo 2-3 intrebari pe probleme juridice la care mi-a raspuns prompt. Si nu mi-a cerut bani pentru asta (inca). Sper totusi sa nu se supere pe mine pentru ca „ii stric piata” ­čÖé

2. Tot anul trecut am ascultat persoane pe care deja le stiam, gen Cabral, Adina Vlad (de la Unlock), Bogdan Naumovici ori profesorul Vintila Mihailescu.

3. Anul acesta avem in program, printre altii, pe: Iulian Stanciu (director Emag), Jean Valvis (Valvis Holding), Tiberiu Moisa (Banca Transilvania), Adina Vlad (Unlock Research, despre care am vorbit) – toti acestia maine; Bobby Voicu (printre primii bloggeri din Romania), Violeta Luca (Flanco), Bogdan Comanescu (Accelera), Florin Ilie (ING), Cornel Ilie (Trupa VUNK), Alina Stepan (Ipsos Research). Programul complet al Conferintei Zilele Biz 2013 se gaseste pe site-ul oficial al evenimentului.

4. Astept sa ma surprinda vreunul dintre „necunoscuti”. Anul trecut numele Roxana Murgu ori Luisiana Dobrinescu nu-mi ziceau nimic. Ma astept sa fie si anul asta cateva surprize placute.

5. Astept sa ma (re)intalnesc cu amici bloggeri p-acolo. Cine va fi p-acolo inca nu stiu. Astept sa vad.

Asadar, daca vrei sa dai de mine saptamana viitore, cauta-ma la Zilele Biz 2013. Voi fi acolo pentru injuraturi, reprosuri, laude ori doar discutii. Singura zi in care voi lipsi va fi cea de marti. Despre ce se va intampla marti voi scrie un articol distinct.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si spuneti-mi cu cine ma vad de maine la Zilele Biz 2013? ­čÖé

ps: Zilele Biz 2013 are un clip de prezentare foarte simpatic. De fiecare data au surprins cu ceva tare, asa ca nu ma mir, doar consemnez ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !