Cu animalul la doctor

Stiu ca sunt printre voi iubitori de animale. Nu e nimic rau in asta. La fel cum n-ar trebui sa fie nimic rau in a nu iubi animalele. Nu le urasc, nu am nimic cu ele, doar ca nu le pot considera fiinte egale oamenilor. Asa sunt eu.

Si pentru ca sunt eu hater, pun o intrebare: de ce s-au inmultit cabinetele veterinare? Ma rog, unele au titlul, mai mult nefocial decat oficial, de spital veterinar .Oare atat de mult sa se imbolnaveasca animalele ? Sau ma rog, sa fi crescut numarul imbolnavirilor asa mult? Nu erau si pana acum urgente veterinare? Iar iubitorii de animale nu cred sa se fi inmultit peste noapte.

Sau da, ei de fapt cred ca s-au inmultit. De cand pisicile au devenit viral pe facebook e clar ca au devenit o necesitate. Si na, se mai si imbolnaveste matza. Nu-mi dau seama cum sta treaba aici, dar eu sunt de-a dreptul uluit. Sunt uluit atat de numarul cabinetelor veterinare, cat si de numarul celor care le calca pragul. Nu condamn nici pe cei care au cabinete (isi castiga un ban cinstit) si nici pe cei care apeleaza la ele. In fond, si eu, daca as avea o pisica sau un caine, l-as duce la doctor.

Oare au devenit mai sensibile animalele? Sau sunt mai multi iubitori de animale?

Hai ca nu fusai hater ­čÖé Desi pozele de pe facebook cu pisici sunt din ce in ce mai enervante. Pe bune ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !