Cronica Carcotasilor se destrama

Cronica Carcotasilor se destrama

 

Nu conteaza de ce, nu conteaza cine e vinovat, stirea de la care plec este cea din titlu. Cronica Carcotasilor se destrama. De ce nu-mi va parea rau NICIODATA, dar NICIODATA de aceasta emisiune:

1. Carcotasii mi s-au parut dintotdeauna aroganti. Ei, ca oameni, mi-au displacut intotdeauna. Umorul lor era acoperit de felul lor de a fi. Stiti voi, o gluma IN SINE nu e buna sau nu; o gluma e buna sau nu in functie de modul in care o spui.

2. Dintotdeauna mi-a displacut ideea: o emisiune inregistrata face misto de emisiuni in direct. Cat de credibila sa fie o astfel de emisiune?

3. Dupa accidentul lui Serban Huidu emisiunea mi s-a parut de-a dreptul nefrecventabila. Pur si simplu nu puteam sa ma mai uit la ea. Nu discut problema juridica, oricat de hulita e justitia noastra, nu pot face afirmatii fara suport legal. Nu spun ca este un criminal, nu il vreau spanzurat in piata publica. Nu am dreptul sa fac asta. Dar am dreptul sa spun ca nu ma mai pot uita la nicio emisiune in care el apare. Simplu.

Candva ma uitam la emisiune. Cand eram mic era printre preferatele mele. Dar poate varsta era cheia. Pe masura ce am crescut mi-am dat seama nu doar ca glumele sunt de slaba calitate, dar se si repeta. Repetarea unei glume bune poate fi acceptabila; repetarea unei glume proaste este, intotdeauna, enervanta.

Recunosc, a fost cumva utila. Multi prezentatori se fereau sa faca gafe, ca ajung la Carcotasi. Recunosc, era utila pentru a memora anumite gafe. Unele ar fi fost trecute cu vederea daca n-ar fi fost date la Cronica. Aici ii recunosc utilitatea. Poate ar fi in continuare utila. Insa eu nu ma MAI numar printre telespectatorii ei. Iar de plans o astfel de emisiune chiar NU am cum sa plang. Va las cu una dintre cele mai celebre faze de la Cronica:

Cronica Carcotasilor se destrama. Sunt curios cati o vor plange. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

2 thoughts on “Cronica Carcotasilor se destrama

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !