Credite bancare. Agregator

Despre banci si credite bancare inca n-am scris. Nu-mi plac, nu-mi surad si nu imi doresc sa am de a face cu ele. Din pacate sunt situatii in care avem nevoie de banci. Din N motive si in N situatii.

La concurenta cu bancile sunt insa mai nou si asa numitele institutii nebancare. Si ele iti ofera imprumuturi, si ele te ajuta cand ai nevoie. Dobanzile difera de la caz la caz.

Cele mai intalnite institutii nebancare sunt cele care ofera credite „doar cu buletinul” pentru electronice si electrocasnice. Nu le stiu denumirea, dar le vedeti in marile magazine de electronice si electrocasnice. Altele foarte cunoscute si cele cu reclame sufocante la tv. Credit in 48 de ore, ratele la noi se pot renegocia. De ce sa ai probleme? Vino la noi si renegociem rate avantajoase. Tot tacamul.

Corect, cel mai util credit este cel imobiliar. Sansele sa-ti poti lua o casa cu banii jos sunt minime. Insa pana acolo ne intalnim cu situatii dese, de zi cu zi. Putem apela la solutiile invocate in paragraful anterior sau la un credit de nevoi personale. Fiecare banca are conditiile sale, are dobanzile sale, are comisioanele sale.

Pentru noi ca si utilizatori (ca si potentiali debitori) ne este foarte util un site tip agregator. El exista si se numeste vreaucredit.ro . Ne ofera exact dobanzile: atat la institutii nebancare (cu acte mai putine si mai rapide), cat si la institutii bancare. Putem compara dobanzile mai multor banci, putem alege in constinta de cauza. Nu stiu cat de util este pentru banci, dar pentru noi ca si clienti ne este. Si ne bucuram de existenta unor astfel de site-uri.

Daca va ganditi sa va luati un credit eu zic sa va aruncati un ochi pe acest site. Ok, nu va scuteste de drumul la banca, dar va aduce un plus de informatie. Un om informat este un om puternic.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

2 thoughts on “Credite bancare. Agregator

  1. o alta metoda prin care iti bati joc de salariul tau este creditul, nu mai da nimeni doar cu buletinul, dar in fine incercati ai ve-ti aduce cateva documente legate de locul de munca si venitul din ultimul an… toate pentru suma de 2500 lei credit, returnabili pe la 3400

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !