De la altii: Covorase de baie – da sau nu?

Covorase de baie – da sau nu?

 

Baia este o camera simpla, la prima vedere usor de decorat. Fiecare baie are anumite elemente esentiale, care necesita accesorii aferente. Printre aceste accesorii avem si covorasele de baie, care au creat un fel de relatie de ura si iubire intre designeri si proprietari. Un covaras de baie nu ar parea un subiect atat de important incat sa creeze probleme, dar pareri divizate exista pentru orice pana la urma. Ca sa stiti la ce ma refer, covorasele de baie sunt covorase precum acestea disponibile la Fraromshop, covorase de dimensiuni mai mici, in forme mai interesante, din materiale potrivite baii, de regula antiderapante.

Covorase de baie

Parerea contra covorase de baie este:

Impotriva covoraselor de baie vin designerii care spun ca aceste obiecte de decor sunt o delcaratie nepotrivita de stil, si transforma baia intr-o camera neatractiva, mai ales cand se incearca asortarea cu capacul wc. Un alt argument impotriva acestora este cel legat de igiena, covorasele de baie sunt greu de spalt, sau mai bine spus, multi oameni nu stiu exact cum se spala. Agentii imobiliari spun ca aceste covorase sunt vazute de multi clienti ca incercari de a ascunde diferite defecte in podea.

Parerea pro covorase de baie este:

Partea pro este compusa din proprietari de locuinte care vad in covorasele de baie obiecte practice. Podeaua rece din baie este un mod excelent de a raci, mai ales pentru copii, care nu se ingrijesc sa poarte ceva in picioare cand folosesc baia. Pe langa acest lucru in baie evident ca se va aduna apa si stropi, un covor pentru baie este “insula” in care poti sa calci fara sa te temi ca vei aluneca si te vei rani. Iar cand vine vorba de curatenie, covoarele pentru baie se spala usor, le bagi in masina de spalat la un program de spalat potrivit. Insa cand e vorba de iginena, aceste tipuri de covoare trebuie inlocuite mai des decat cele obisnuite. Daca cauti un nou covor de baie, viziteaza site-ul Fraromshop.ro si vezi ce modele au disponibile.

Personal, cred ca aceste covorase de baie sunt obiecte practice si utile, stiu ca m-au salvat de multe ori de la rani cauzate de alunecari pe podeaua uda din baie, cand ies de la dus stiu ca pot calca pe ceva solid, pe o surpafata aderenta. Dincolo de elementul de siguranta, sunt total de acord cu parerea ca podeaua rece din baie are nevoie de un tip de acoperire, sa calci pe gresia rece, chiar si doar pentru cateva minute nu este deloc sanatos. Ca si aspect, prefer cele in forme mai ciudate si distractive, colorate, cred ca arata bine astfel.

One thought on “De la altii: Covorase de baie – da sau nu?

  1. Pingback: De la altii: Covorase de baie – da sau nu?Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !