Cosuri cadou

De cate ori ati fost pusi in situatia de a cauta un cadou fara sa stiti ce sa luati? Pur si simplu stati asa si va ganditi: bai, eu ce as putea sa iau. Nici macar unde sa mergi nu stii. Ai merge in magazinul X , dar e prea scump. In hypermarket sunt cam kitchuri, in targ si mai si.

Singura solutie viabila ramane netul. Dragul nostru net.

Si aici ajungem la http://www.gourmetgift.ro/ , un site care cu asta se ocupa. Cadouri.

E drept, sunt nitel cam scumpe, dar discutam despre oameni importanti, nu? Vrei sa iei cadou sefului, e clar ca Dragonul Rosu nu poate fi o solutie. Sau targul Vitan.

Site-ul sustine ca ofera cadouri pentru Craciun. Eu as contrazice nitel. Cadourile se potrivesc pentru multe chestii: nunta, botez, onomastica, aniversare.

Iar partea si mai interesanta este ca aici pungile de cadouri sunt aranjate dinainte. Practic, noi va trebui doar sa alegem care ni se potriveste. Financiar si nu numai.

Sfatul meu este sa va grabiti cu astfel de cadouri. De ce? Pai simplu: site-ul acesta a aparut de curand. Probabil, cat de repede, vor aparea si clone ale lui. Clone in sensul bun. Asa ca eu zic sa va grabiti cu astfel de cadou, cat este original. Apoi deja se fumeaza treaba. Si riscati sa dati ceea ce numitul a mai primit de 5 ori. Da, in mod uimitor originalitatea nu este necesara doar la o teza de doctorat. In general noi, ca oameni, ar trebui sa ne straduim sa fim originali.

Ce stiu eu cu certitudine este ca acest articol este original. Bun sau rau, dar e al meu.

Pana la urmatorul articol (tot original), vesnicele salutari BLOGOSFERICE!

One thought on “Cosuri cadou

  1. cadouri originale sau nu, bloguri originale sau nu, totul depinde de cerere si oferta; si cum virtualul nu are margini, totul este relativ.
    cadou original ? – ziarul din ziua nasterii sarbatoritului, este si original, este si deosebit, este si rar…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !