De la altii: Cort industrial

De la altii: Cort industrial – spatiu practic pentru orice afacere

 

Un cort industrial este o modalitate practica de creare de spatii de munca sau de depozitare pentru diverse afaceri. Dupa cum ne sugereaza si numele, un cort industrial este folosit pentru activitati industriale, insa nu numai pentru acestea. Cortul industrial a devenit un mod comun pentru diverse business-uri de creare de zone pentru desfasurarea activitatilor lor, rapid si ieftin. Un cort industrial se realizeaza mult mai rapid si mult mai ieftin ca o cladire, care necesita nu doar investitii mai mari si timp mai mult dar si aprobari numeroase ce pot prelungi procesul extrem de mult datorita birocratiei. Pentru un cort industrial la comanda poti apela la Damini.ro, in functie de specificatiile dorite, ei pot sa iti confectioneze in cel mai scurt timp un cort industrial pentru afacerea ta.

Cort Industrial

Fata de o hala, un cort industrial este mult mai practic si din cauza mobilitatii sale. Corturile industriale pot fi demontate si relocate, in cazul in care activitatea ce se desfasoara cere acest lucru. Acest avantaj conteaza foarte mult, mai ales in cazurile in care cortul este folosit pentru activitati de prezentare sau servicii.

Daca ne gandim la targuri de diverse produse, la evenimente de prezentare, un cort industrial de dimensiuni mari este foarte util, acesta poate fi pozitionat in orice zona libera, astfel locatia poate fi aleasa mult mai usor si mult mai convenabil pentru public. Cand evenimentul s-a terminat, cortul se demonteaza si se muta in urmatoarea locatie.

Pentru depozitarea de produse corturile industriale sunt varianta cea mai des folosita. Pot fi realizate la comanda, la dimensiunile cerute, sunt acoperite cu o prelata rezistenta, astfel produsele depozitate vor fi in siguranta, indiferent de natura lor, anvelope, sau chiar si masini, materiale de constructii, materiale prime, produse chimice, produse alimentare si multe altele.

Pentru servici, si corturile pot fi folosite pentru reparatii auto, pentru activitati de productie, in unele cazuri pot fi folosite si ca birouri. Se pot amplasa pe diverse tipuri de teren si nu necesita o pregatire deosebita a suprafetei pe care vor fi amplasate. Se poate realiza usor o podea speciala pentru cort sau se pot prinde pe o platforma de beton.

Fiecare cort industrial in parte este unicat, este personal si axat direct nevoilor clientului. In functie de activitatea pentru care va fi folosit, de nivelul de mobilitate cerut se poate crea orice tip de cort. In plus acestea pot fi si personalizate, oferind o noua oportunitate de promovare. Pentru o oferta completa, viziteaza aceasta pagina.

 

Comments

comments

One thought on “De la altii: Cort industrial

  1. Pingback: De la altii: Cort industrialBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !