Conversatii cu Mafia

Conversatii cu Mafia este o piesa de teatru ce te introduce in lumea temuta a Mafiei. Ma straduiesc sa spun cat mai putine lucruri despre piesa pentru a nu face din acest articol spoiler.

Incep cu afisul spectacolului:

Dupa cum observati, pe afis nu este scris numele vreunui actor din piesa. Nu este intamplator, piesa este facuta sa te surprinda.

Daca nu v-am convins inca, va mai dau 3 argumente pentru care trebuie sa vedeti Conversatii cu Mafia:

1. De cate ori nu ati exclamat, atunci cand ati vazut filme cu mafioti: CE MISTO E ACOLO, IN MIJLOCUL ACTIUNII! Aceasta piesa chiar te transpune, atat cat poate ea, in mijlocul actiunii. Iar aceasta transpunere incepe chiar din momentul in care pasesti in local (nu zic mai multe ca stric surpriza).

2. Acum ceva timp recomandasem un film cu mafioti unei amice. Ea a spus ca a apreciat atmosfera, nu a negat calitatea filmului, insa i s-a parut prea dur (filmul era Donnie Brasco, unde la un moment dat este o scena in care mafiotii efectiv transeaza un cadavru). In piesa de teatru Conversatii cu Mafia vedem doar partea pozitiva: nu avem impuscaturi, nimeni nu este transat, toata lumea e fericita.

3. Fundalul muzical este superb, te simti cu adevarat in Sicilia.

Nu spun mai multe, oricum simt ca am zis deja destul. Va invit doar sa vizionati piesa Conversatii cu Mafia, care se joaca la teatrul InCulise. Eu am vazut-o luni, 30 decembrie (unii ar zice ACUM 1 AN), cand a avut loc PREMIERA (adica a doua reprezentatie, dupa AVANpremiera), insa va tot rula in aceasta stagiune (programul spectacolelor il gasiti pe site-ul www.inculise.ro). Se anunta a fi o piesa de succes. Salutari TEATRALE tuturor 🙂

ps: Uitasem sa va sa va arat biletul de intrare la Conversatii cu Mafia:

ps 2: Conversatii cu Mafia este a III-a piesa vazuta la teatrul InCUlise, dupa Spectatorul condamnat la moarte si Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu. Cu siguranta vor urma si altele 🙂

7 thoughts on “Conversatii cu Mafia

  1. Pingback: Conversatii cu MafiaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Ba trebuia să zici mai multe despre începutul piesei, nu ca spoiler, ci ca bilă albă dată teatrului alternativ în general și cazului de față în particular.

  3. Foarte bine arata biletul 🙂

    Ma intrebai mai demult despre rubrica Blog & Roll. Asa ca de inceput de an, ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa.

    Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog, printr-un articol, sau macar printr-un comentariu la leapsa.

    Spor lepsuitor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !