Confesiunea unui consumator de masaj erotic

Confesiunea unui consumator de masaj erotic

 

Vrei să știi care e faza cu saloanele de masaj erotic? Încă nu înțelegi de ce se duc bărbații acolo pentru a cheltui sute de lei în compania unor domnișoare tinere și foarte frumoase, maestre în arta masajului erotic? Iată mărturia unui consumator înrăit de masaj erotic Bucuresti, client fidel al salonului Exclusive Masaj:

Am o slăbiciune imensă: iubesc femeile tinere, frumoase, senzuale și extrem de pasionale. În același timp, nu-mi plac angajamentele, prefer să-mi păstrez libertatea intactă. Cu toate acestea, sunt privilegiat, mă bucur de femei libere, nebunatice, frumoase, neînfricate, asumate! Prefer relațiile de colaborare în detrimentul celor amoroase, serioase, închistate.

De ce prefer maseuzele? Pentru că sunt adevărate maestre în arta masajului erotic, sunt dezinhibate și singurul lor obiectiv este acela de a-mi oferi MIE plăcere. S-ar putea spune că sunt egocentric și narcisist. Știu, însă o fata care lucrează într-un salon de masaj erotic nu are așteptări, nu mă vrea pe termen lung, nu îi este rușine și nici nu-i pasă de ceea ce aș putea eu să gândesc despre ea. Este o femeie adevărată, sigură pe ea, conștientă de propria sexualitate, îndrăzneață și asumată.

Îmi place salonul Exclusive și îl vizitez de ceva vreme nu doar pentru femeilor frumoase, dar și pentru locația în sine. Este o vilă grandioasă, intimă și sigură. Aici mă simt nu doar excelent, ci și în siguranță. Parcă intru într-o altă lume. O lume din care chiar fac parte. Vila din Piața Domenii, din sectorul 1, București, este aranjată foarte cochet. Mobilierul amintește de luxul interbelic, iar curățenia este impecabilă.

Când mi-e poftă de o experiență de vis și vreau să-mi văd maseuza preferată, îmi parchez mașina în fața vilei, găsesc mereu locuri disponibile, mă las întâmpinat de recepționera amabilă de la parter și îi ofer plăcerea de a-mi prezenta oferta pe care oricum o știu pe de rost. Am obiceiul să aleg aceeași fată, însă din când în când mă bucur și de femeia de culoare pe care o au la salon, o divă impresionantă cu pielea ca de ciocolată. Sunt condus într-una dintre cele 3-4 camere disponibile de fiecare dată, mi se oferă un halat parfumat și veșnicii papucei de unică folosință. Îmi plac până și sortimentele de geluri de duș, personalul este foarte atent cu dorințele clientului.

Fetele sunt frumoase și dezinhibate, majoritatea subțirele, deși eu aș prefera o femeie ceva mai voluptoasă. Toate au o igienă impecabilă, sunt bronzate și aranjate într-un mod cât se poate de atrăgător. Seara sunt disponibile mai multe fete decât ziua, iar nivelul lor de pregătire este unul înalt. Când ușa camerei se închide, cele mai delicioase fantezii prind viață.

Scenele sunt de neuitat. Masaj erotic topless… masaj erotic nud… masaj tantric… masaj erotic cu două modele… tot ce-mi poftește inima, iar inima mea știe să bătă doar intens și puternic. Cât despre prețuri… sunt accesibile, tocmai de aceea aleg frecvent masajul VIP. Acest masaj erotic vine la pachet cu un model nud și o sticlă fină de șampanie.

Simțurile mele o iau razna! Masajul erotic… plăcerea mea vinovată, viciul meu! Când efectul masajului trece, mă transform din nou într-un bărbat nerăbdător și revin la salon.

Aceasta a fost confesiunea unui înrăit consumator de masaj erotic! Voi ce părere aveți despre masajul erotic? Ați fost vreodată într-un salon de masaj erotic București? Ați încerca o astfel de experiență?

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !