Conferinte studentesti. Amintiri. Mediul de afaceri.

Conferinte studentesti. Amintiri. Mediul de afaceri.

 

Cand esti student ai o gramada de alte lucruri pe agenda decat sa participi la conferinte plictisitoare. Ma rog, asa gandeam eu, nu toti erau la fel de imaturi. Am ratat o gramada de lucruri, scoli de vara, conferinte, workshopuri, considerandu-le inutile. Ulterior le-am descoperit, sporindu-mi regretele.

Va invit pe voi sa NU faceti asa ceva si sa mergeti la toate conferintele studentesti din orasul vostru. In acest caz va voi spune despre o conferinta care are loc in Cluj-Napoca, unde am onoarea sa fiu Partener Media (AICI este dovada, vad ca lista partenerilor media se mareste constant).

Mediu de afaceri

Postez mai jos comunicatul de presa trimis de organizatori:

In perioada 9 – 13 martie, Societatea Studentilor Europenisti organizeaza Mediul de Afaceri, un proiect facut de studenti pentru studenti in care atat organizatorii cat si participantii vor incerca impreuna sa raspunda la aceeasi intrebare: ce facem dupa facultate?

SSE-ul lanseaza o invitatie catre toti studentii (la nivel licenta sau master) interesati de sfera business-ului precum si a oportunitatilor de cariera pe care un proaspat absolvent le poate explora. Asadar, discutiile se indreapta inspre IMM-uri (pornirea propriei afaceri), managementul banilor, time management, descoperirea propriilor valori, public speaking, managementul conflictelor in organizatie, bunele maniere in afaceri si scrierea cererilor de finantare.

Sesiunile de training-uri, seminarii si workshop-uri vor fi sustinute de specialisti din domeniul economic sau oameni de afaceri renumiti pentru talentul si viziunea antreprenoriala ii cu o bogata experienta practica.

Vor fi prezenti pentru aceasta sarcina Eliade Rotariu (director al firmei de training pentru manageri deKlausen), Eusebiu Burcas (fondatorul companiei Burcash), Vlad But (Sales & Marketing Manager la Azimut Teambuilding), Ovidiu Oltean (presedinte Toastmasters), Anca Serban (Manierart – Arta bunelor maniere in afaceri), Raluca Muresan (Psiholog si Coach NLP), Felicia Szucs (specialist in obtinerea de finantari), iar lista invitatilor continua.

Afis-parteneri-media-MDA-2015-final

Inscrierile in cadrul proiectului “Mediul de afaceri 2015” (proiect desfasurat in cadrul Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015) se pot face pana la data de 5 martie completand un formular prin care se subliniaza spiritul antreprenorial si motivatia participarii la acest proiect pe site-ul proiectului:www.mediuldeafaceri.ro.

Tot acolo puteti gasi informatii despre speakeri, parteneri si organizatori.

 

Iar mi-am amintit de studentie, de conferinte studentesti. Si supararea e cu atat mai mare cu cat aceasta conferinta nu e in Bucuresti. Dadeam o fuga macar din curiozitate. Asta e, de aceasta data clujenii sunt cei norocosi. Salutari STUDENTESTI tuturor si va las in compania unei poze de la conferinta de acum 2 ani, din 2013! 🙂

Mediul-de-Afaceri-2013

Comments

comments

2 thoughts on “Conferinte studentesti. Amintiri. Mediul de afaceri.

  1. Pingback: Conferinte studentesti. Amintiri. Mediul de afaceri.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Ce mult ii invidiez pe cei care sunt in Bucuresti uneori, parca doar acolo se servers toate fructele bune ca sa zic asa… ma intreb oare cand se v-a incuraja ceva mai mult webinarele astfel incat sa vada toata lumea ce se prezinta pe ici pe colo.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !