Conferinte studentesti. Amintiri. Mediul de afaceri.

Conferinte studentesti. Amintiri. Mediul de afaceri.

 

Cand esti student ai o gramada de alte lucruri pe agenda decat sa participi la conferinte plictisitoare. Ma rog, asa gandeam eu, nu toti erau la fel de imaturi. Am ratat o gramada de lucruri, scoli de vara, conferinte, workshopuri, considerandu-le inutile. Ulterior le-am descoperit, sporindu-mi regretele.

Va invit pe voi sa NU faceti asa ceva si sa mergeti la toate conferintele studentesti din orasul vostru. In acest caz va voi spune despre o conferinta care are loc in Cluj-Napoca, unde am onoarea sa fiu Partener Media (AICI este dovada, vad ca lista partenerilor media se mareste constant).

Mediu de afaceri

Postez mai jos comunicatul de presa trimis de organizatori:

In perioada 9 – 13 martie, Societatea Studentilor Europenisti organizeaza Mediul de Afaceri, un proiect facut de studenti pentru studenti in care atat organizatorii cat si participantii vor incerca impreuna sa raspunda la aceeasi intrebare: ce facem dupa facultate?

SSE-ul lanseaza o invitatie catre toti studentii (la nivel licenta sau master) interesati de sfera business-ului precum si a oportunitatilor de cariera pe care un proaspat absolvent le poate explora. Asadar, discutiile se indreapta inspre IMM-uri (pornirea propriei afaceri), managementul banilor, time management, descoperirea propriilor valori, public speaking, managementul conflictelor in organizatie, bunele maniere in afaceri si scrierea cererilor de finantare.

Sesiunile de training-uri, seminarii si workshop-uri vor fi sustinute de specialisti din domeniul economic sau oameni de afaceri renumiti pentru talentul si viziunea antreprenoriala ii cu o bogata experienta practica.

Vor fi prezenti pentru aceasta sarcina Eliade Rotariu (director al firmei de training pentru manageri deKlausen), Eusebiu Burcas (fondatorul companiei Burcash), Vlad But (Sales & Marketing Manager la Azimut Teambuilding), Ovidiu Oltean (presedinte Toastmasters), Anca Serban (Manierart – Arta bunelor maniere in afaceri), Raluca Muresan (Psiholog si Coach NLP), Felicia Szucs (specialist in obtinerea de finantari), iar lista invitatilor continua.

Afis-parteneri-media-MDA-2015-final

Inscrierile in cadrul proiectului β€œMediul de afaceri 2015” (proiect desfasurat in cadrul Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015) se pot face pana la data de 5 martie completand un formular prin care se subliniaza spiritul antreprenorial si motivatia participarii la acest proiect pe site-ul proiectului:www.mediuldeafaceri.ro.

Tot acolo puteti gasi informatii despre speakeri, parteneri si organizatori.

 

Iar mi-am amintit de studentie, de conferinte studentesti. Si supararea e cu atat mai mare cu cat aceasta conferinta nu e in Bucuresti. Dadeam o fuga macar din curiozitate. Asta e, de aceasta data clujenii sunt cei norocosi. Salutari STUDENTESTI tuturor si va las in compania unei poze de la conferinta de acum 2 ani, din 2013! πŸ™‚

Mediul-de-Afaceri-2013

Comments

comments

2 thoughts on “Conferinte studentesti. Amintiri. Mediul de afaceri.

  1. Ce mult ii invidiez pe cei care sunt in Bucuresti uneori, parca doar acolo se servers toate fructele bune ca sa zic asa… ma intreb oare cand se v-a incuraja ceva mai mult webinarele astfel incat sa vada toata lumea ce se prezinta pe ici pe colo.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !