Conferinta anului viitor

Ati auzit de Conferinta anului viitor? Pana acum o saptamana nici eu nu auzisem.

Ideea acestei conferinte este simpla: vor veni 40 de invitati (per total, in 2 zile), fiecare invitat urmand a avea 15 minute la dispozitie in care sa spuna cum vede el anul urmator (deh, d-aia se numeste Conferinta anului viitor). Ce se intampla ulterior? Aici dau direct citatul:

La sfarsitul celor 2 zile de conferinta vei putea vota raspunsul care ti s-a parut cel mai bun, cel mai bine argumentat sau poate cel mai frumos prezentat. Pe baza voturilor spectatorilor, vom acorda 3 premii: Premiul I – 2.500 Euro, Premiul II – 1.500 Euro, Premiul III – 1.000 Euro.
Proiectul nostru va continua pe tot parcursul anului viitor in care vom urmari ce se intampla cu “prezicerile” invitatilor. Cele care se adeveresc vor fi votate online. In urma acestor voturi, spre sfarsitul anului 2014, vom a acorda un Mare Premiu in valoare de 5.000 Euro.
Vino sa aflam impreuna cum va arata Romania anul viitor!

Vi se pare interesant? Pe mine ma incanta maxim. Detalii mai multe gasiti la adresa http://anulviitor.ro/. Acum sa va mai zic inca 3 chestii despre Conferinta anului viitor:

1. Sa ma uit pe lista de invitati si sa enumar cativa:
– Ana-Maria Branza (olimpica noastra);
– Dumitru Murariu (directorul Muzeului Antipa);
– Bogdan Naumovici;
– Smiley;
Cristi Chinezu (da, e si un blogger p-acolo, de bine zic).

Pe langa ei mai sunt persoane mai putin cunoscute: fizicieni, avocati, chimisti, geologi, actori, cantareti, traineri… Un mix bun per total zic.

2. Locatia: Fratelli Studios. N-am fost niciodata aici, am si eu curiozitatile mele. E printre locurile unde inca n-am ajuns. Sper sa-mi placa atmosfera 🙂

3. AICI aveti programul. Este foarte condensat. Oare acei speakeri vor primi si intrebari? Sau poate asta e farmecul: sa transmita doar discursul lor si atat?

Acum va intreb pe voi: cu cine ma mai vad la Conferinta anului viitor? Cine mai e blogger acreditat al acelui eveniment? Maine ma duc pe la 9 (sper sa nu fie prea tarziu), iar joi la fel, insa direct din viitor va trebui sa ma teleportez in CinemaCity Mall Afi PALACE pentru vizionarea Thor (pe la 7 trebuie sa ajung in AFI). Daca lipsesc de la Thor risc sa ma trezesc cu un ciocan in cap…

Cam atat despre Conferinta anului viitor, un eveniment la care ma bucur ca voi fi prezent. Salutari DIN PREZENT tuturor 🙂

Comments

comments

4 thoughts on “Conferinta anului viitor

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !