#CONCURS Viata nu iti ofera a doua sansa

Castigatori #CONCURS Viata nu iti ofera a doua sansa : Diana Mihaela Dumitru Fagaras si Anca Ionescu

castigatori viata nu iti ofera a doua sansa

#CONCURS Viata nu iti ofera a doua sansa

 

 

Va spuneam saptamana trecuta despre noul film indian care a cucerit cinematografele patriei. Numele sau este Zindagi Na Milegi Dobara – Viata nu iti ofera a doua sansa. Despre el am scris deja.

Daca tot il vazui, zic sa-l vedeti si voi. Asa ca va invit pe toti la un frumos concurs (adresat, din pacate, doar celor din capitala). Pentru a castiga trebuie sa faceti 3 lucruri (fix 3):
1. Dati like paginii Emilcalinescu.EU (daca n-ati facut-o deja).

2. Dati like paginii de facebook a filmului.
3. Prin intermediul platformei de comentarii facebook, spuneti CE sport (extrem sau nu) ati practica alaturi de cel mai bun prieten / cea mai buna prietena. Poate fi un sport normal sau un sport mai special. Voi trebuie sa va ganditi. Si sa-mi spuneti.

Am de dat 2 invitatii duble, valabile sambata, la ora 19:30, in Grand Cinema Digiplex din Mall Baneasa. Concursul se incheie vineri, la ora 23:59. Sambata, in jurul orei 00, voi anunta castigatorii prin tragere la sorti.

grand cinema digiplex

La filmul Zindagi Na Milegi Dobara – Viata nu iti ofera a doua sansa are si Angela cu al ei Cineamator tot 2 invitatii duble. Ale ei sunt insa valabile in CinemaCity Sun Plaza.

Salutari INDIENE tuturor si mergeti sa vedeti  Zindagi Na Milegi Dobara – Viata nu iti ofera a doua sansa, film intrat de vineri, 29 august, in cinematografele din toata tara!

Comments

comments

3 thoughts on “#CONCURS Viata nu iti ofera a doua sansa

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !