CONCURS – Un cuvant despre TRANSFORMERS

UPDATE: Articolul despre Transformers : Exterminarea, unde am anuntat castigatorii, a fost deja publicat. Va invit sa-l cititi si va multumesc tuturor pentru participare!

CONCURS – Un cuvant despre TRANSFORMERS

Va promiteam un nou concurs despre Transformers. Iata-l ca a venit. Si pentru ca datile trecute m-am lungit foarte / prea mult, de data asta voi fi succint. Asadar:

1. Premiile sunt 2 invitatii duble la Filmul Transformers, valabile in Plaza Romania – MoviePlex, in primul weekend (vineri-duminica).

2. Organizatorii concursului sunt Ro Image, distribuitorul filmului, si Emil Calinescu.eu, blogul care gazduieste acest concurs.

3. Ce trebuie sa faci pentru a participa?
– Like paginii RoImage 2000.
– LIke paginii EmilCalinescu.eu.
– Lasati un comentariu in care sa spuneti ce cuvant va vine in minte cand auziti de filmul Transformers. Regula concursului este sa puneti un cuvant care nu s-a pus deja. Vreau sa strang cat mai multe cuvinte despre Transformers. TOATE cuvintele vor fi puse in articolul pe care-l voi scrie DUPA vizionarea filmului. Vreau sa vad cate dintre ele se potrivesc, cu adevarat, filmului efectiv.

4. Cum vor fi alesi castigatorii? Prin intermediul site-ului random.org. Asadar, nu exista raspuns corect sau gresit. Vreau insa ca toate raspunsurile sa fie diferite. Da, va trebui sa vezi ce raspunsuri au dat ceilalti, dar asta n-ar trebui sa fie o problema. Zic.

Un cuvant despre Transformers. Hai ca nu e greu ­čÖé

Iar ideea concursului mi-a venit in urma discutiei cu un amic despre concursului precedent. El imi reprosa faptul ca am ales castigatorul pentru ca a scris un comentariu kilometric. Intr-un fel da, apreciez si munca omului. Insa mi-am amintit ca trebuie sa fiu obiectiv, asa ca acum fac un concurs obiectiv. Si pentru ca am in mine sange comunist, vreau ca toate comentariile sa aiba acelasi numar de cuvinte.

Filmul Transformers intra vineri, 27 iunie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de RO Image 2000. Voi nu mai stati degeaba: scrie, in casuta de comentarii facebook, un cuvant despre Transformers. Unul si numai unul. Daca doriti sa puneti mai multe, le puteti pune cu virgula sau in comentarii distincte, insa in tragerea la sorti veti intra o singura data. Salutari STIINTIFICO-FANTASTICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “CONCURS – Un cuvant despre TRANSFORMERS

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !