CONCURS Teatru la Cinema 7-8 martie 2015

CONCURS Teatru la Cinema 7-8 martie 2015

update: Castigatorii sunt Constantina Niculcea si Sorina Vana. Numele lor va fi la casele de bilete, de unde isi vor procura biletele.

 

Dupa o saptamana de pauza, revin cu un nou concurs TEATRU LA CINEMA. Despre proiect stiti, am fost la lansarea lui, am fost si la un spectacol de teatru (Ciao Bella).

Pana sa va zic ce aveti de facut pentru a castiga 2 invitatii duble la Teatru la Cinema, trebuie sa va arat programul saptamanii:

Teatru la Cinema 6-8 martie

Asadar, saptamana aceasta avem doar 2 spectacole: un spectacol normal de teatru si unul de stand-up comedy.

Pentru a intra in posesia premiilor, trebuie sa faceti trei lucruri:

– Dati share acestui link la voi pe facebook (puteti da direct link-ul, puteti da share postarii de pe pagina de facebook EmilCalinescu.eu);

– Dati like paginilor EmilCalinescu.EU si TeatruLaCinema (daca n-o facurati deja).

– Lasati aici un comentariu, prin intermediul platformei de comentarii fb, prin care sa va anuntati participarea.

Concursul dureaza pana joi, 5 martie, ora 12, cand voi anunta castigatorii. Dau cu banul, ca de obicei (sau, ma rog, trag la sorti). Castigatori vor fi declarati PRIMUL si ULTIMUL, dupa cum va arata lista mea randomizata (ce-mi plac romenglezismele).

Teatru la Cinema

Nu sunt sigur, dar ma straduiesc sa trec pe la Plaza, sa vad Teatru la Cinema, weekendul asta. Daca nu in ambele zile, macar intr-una dintre ele. Ceea ce va invit si pe voi sa faceti ­čÖé

Movieplex

Asadar, Concurs Teatru la Cinema. Puteti da share chiar daca nu participati, sa afle lumea de concurs ­čÖé Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !