Concurs Teatru la Cinema 20-22 februarie

Concurs Teatru la Cinema 20-22 februarie

UPDATE: Castigatorii sunt: Adriana-Elena Dobre si Florin Borges

Castigatori Teatru la Cinema

 

 

Am organizat saptamana trecuta un concurs pentru Teatru la Cinema. Din fericire pentru voi, am si pentru aceasta saptamana concurs.

Teatru la Cinema 20-22 februarie

De aceasta data, regula este si mai simpla: scrieti in casuta de comentarii (fie comentarii facebook, fie comentarii normale) UN cuvant care va vine-n minte cand vedeti Teatru la Cinema ori legat de vreunul dintre spectacolele de mai sus. Dupa cuvant, daca doriti, puteti spune la care dintre spectacole veti merge. Premiile constau in doua invitatii DUBLE la oricare spectacol Teatru la Cinema din weekend.

Teatru la Cinema

Concursul se incheie joi, ora 12 (ziua, nu noaptea), cand voi anunta si castigatorii. Acestia vor fi decisi de domnul Random.ORG. Va fi o lista cu participanti, aceasta lista va fi amestecata de acest domn, iar PRIMUL si ULTIMUL vor fi declarati castigatori.

Ciao Bella Teatru la Cinema

Saptamana trecuta am fost sa vad Ciao Bella, despre care am si scris pe blog. Spectacol bun, care s-a mai jucat si prin alte parti. Saptamana aceasta as merge la improvizatie, i-am vazut pe scena o singura data, la un party prilejuit de lansarea Hobbitului. As vrea sa-i revad, din pacate vineri nu pot. Data viitoare.

Asadar, Start Concurs Teatru la Cinema 20-22 februarie. Mult noroc tuturor si salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

Comments

comments

One thought on “Concurs Teatru la Cinema 20-22 februarie

  1. Pingback: Concurs Teatru la Cinema 20-22 februarieBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !