CONCURS Teatru la Cinema 13-15 Februarie

CONCURS Teatru la Cinema 13-15 Februarie

UPDATE: Bogdan Daradan (pe blog) si Petria Florescu (pe facebook) sunt castigatorii!

 

 

Anuntasem pe facebook faptul ca voi avea nu unul, ci doua concursuri in aceeasi locatie: Mall Plaza. Primul concurs este in plina desfasurare pe CINEMIL, avand ca premii 2 invitatii duble la filmul Fifty Shades of Grey. Invitatiile sunt valabile in perioada 13-15 februarie (adica in weekend).

Movieplex

Acum anunt al doilea concurs, numarul de invitatii este tot doua, tot in mall plaza, insa de aceasta data la TEATRU. Despre proiectul Teatru la Cinema am scris deja. Si fix despre el va trebui sa-mi spuneti si voi. Sa-mi spuneti ce parere aveti despre acest proiect. Este o idee buna? Sau poate dimpotriva, este o idee proasta? Teatru la cinema in opinia cititorilor EmilCalinescu.EU.

Ca sa va zic ca nu voi face discriminari, va anunt ca premiul va fi dat prin tragere la sorti. Vreau sa vad opinii sincere, fara sa existe o jurizare efectiva. Nu d-alta, dar daca as juriza v-ati cenzura si nu v-ati spune opinia sincera. Pentru asta am o invitatie dubla de dat, valabila in acest weekend.

Mai am insa inca una. Aceea va fi data PE FACEBOOK, loc in care trebuie doar sa dati like paginii EmilCalinescu.eu (daca n-ati facut-o deja) si sa dati share postarii de concurs (adica ACESTEIA). Puteti participa, bineinteles, la ambele concursuri, insa de castigat veti castiga o singura data (daca ati castigat tragerea la sorti de pe blog nu veti mai intra in tragerea de pe facebook).

Teatru la Cinema

Spectacolele din aceasta saptamana sunt cele care se vad in imaginea de mai jos.

Teatru la Cinema 13-15 Februarie

Castigatorii ii anunt joi, la ora 15:30. As fi vrut sa se termine tot la 17, dar la ora 16 trebuie sa dau lista cu cei 2 castigatori.

Mai fac inca o mentiune: sambata, la ora 19, voi fi prezent la spectacolul Ciao, Bella. Asa ca cine doreste sa ma cunoasca personal poate veni atunci.

Asadar, CONCURS Teatru la Cinema 13-15 Februarie – se incheie pe data de 12 februarie, ora 15:30. Mult succes tuturor si salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “CONCURS Teatru la Cinema 13-15 Februarie

  1. Pingback: Teatru - Concurs - Teatru la Cinema - Andrei CiobanuAndrei Ciobanu
  2. Pingback: Concurs Teatru la Cinema

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !